Un any més, el col.lectiu FEMENÍ de l’Escola PERE IV  tenim una cita amb la VIII cursa de la dona, el diumenge 28 d’octubre a les 10h., a la qual no hi podem faltar.

Un recorregut de 6 km. pels carrers de Barcelona amb sortida i arribada a l’Avda. Maria Cristina (pça Espanya) que podeu fer corrent, caminant, passejant, xerrant i, sobretot, gaudint fent esport i participant amb moltes dones….i solidaritzar-vos amb la lluita contra el càncer de mama.

 

Des de l’escola volem superar el nombrós grup de mares, àvies, mestres, tietes, cosines…que hem participat en aquests darrers 2 anys (de 70 el 1r any a 100 el curs passat)  i fomentar l’esport entre totes nosaltres.

El fet d’anar en grup a la cursa, l’IBE (Institut de Barcelona Esports) es fa càrrec, per 3r any, de la inscripció a la cursa. Aquesta seràgratuïta.

Seguirem recollint entre tots/es aquells/es que vulguin (no cal participar en la cursa), una donació econòmica voluntària per ajudar a la investigació del càncer de mama, raó per la qual es celebra aquesta cursa.

Què podeu fer?

 

Des de l’escola, us proposem uns horaris per fer trobades en grup i poder sortir a entrenar acompanyades els dies previs a la cursa:

– Tots els dimarts, dimecres, dijous a les 18’30, 19, 19’30 o 20h. A partir de dimarts 2 d’octubre. El punt de trobada serà el vestíbul de l’escola per sortir en grup (no podem garantir que hi hagi gent cada dia).

Podreu fer ús dels vestidors de l’escola. Us proposem fer el recorregut per la diagonal, direcció c.c. Diagonal mar, pujar fins a Glòries (inici de Diagonal) i tornar fins a l’escola (aprox 5km.)

 

A més a més, des de l’organització també es preparen entrenaments amb professionals de l’esport (hi haurà servei de guarda-roba):

– Els dimecres, 3, 10, 17 i 24 d’octubre a les 20h al Parc de la Ciutadella

– Els dissabtes 29 de setembre, 6, 13, i 20 d’octubre a les 10h al Moll de Marina.

 

LA INSCRIPCIÓ LA REALITZAREM CONJUNTAMENT DES DE L’ESCOLA FINS EL DIMECRES 17 D’OCTUBRE

Totes aquelles que estigueu interessades en fer la inscripció, doneu les vostres dades (nom, cognoms, DNI, data naixement, talla samarreta i nom del vostre fill/a) a l’Esther Portillo (AMPA) o Imma Benet (mestra D’E. Física) per escrit o per mailampa.secretaria@gmail.com

 

Fem Esport, Fem salut !