Dissabte 29 de maig. Per sort, no vam tenir que matinar gaire…

Vam quedar a l’escola per fer la darrera excursió d’aquest curs.

Ens vam dirigir cap a Torrelles de Llobregat, una població molt propera a Barcelona, però, amb un entorn molt diferent.

Vam començar l’excursió, això sí, desprès de cruspir-nos uns entrepans fantàstics que ens havíem preparat.

Petits i grans vam començar a ascendir muntanya amunt, resseguint una riera, gaudint d’allò que la natura ens regala pel camí (bolets, pinyes, flors diverses, troncs caiguts, etc..), fins arribar al Turó del Nicolau, i….sorpresa!!, ens esperava en “Cisco” (gràcies per les garrafes d’aigua), que molt amablement, ens va deixar endinsar-nos en el seu camp (immens) de cirerers, explicant-nos com és el seu dia a dia.

Després d’un agradable àpat (sense bota de vi aquesta vegada..ejem, ejem..), petits i grans vam poder gaudir del plaer de menjar cireres recent agafades. Només calia veure el color grana de mans, boques i samarretes de nens, per saber de quina manera estaven gaudint del moment.

Després d’una bona “collita” de cireres i estona de lleure, teníem l’energia suficient per començar la segona part de l’excursió, i molt esperada per nens i grans: “la rapel.lada”.

Vam pujar fins dalt d’un cim de roques conglomerades argiloses (les robes i cames dels nens n’eren testimonis), allà ens esperaven en “Pere de Cal Pifré” i en “Gerard de Cal Galetes”.
Gràcies a ells, els nostres petits (i alguns pares) van poder gaudir de l’experiència única de fer ràpel a dos nivells (7 i 5 metres aprox.), una sensació que segur no oblidaran fàcilment.

Vam agafar forces amb un bon berenar, i vam tornar cap a Barcelona, amb la sensació d’haver viscut un dia intens, amb experiències úniques i enormement agraïts a la gent que, sense obtenir res a canvi, ens ha fet passar un dia molt bonic en família.

Família Casbas-Recuenco

Afegides noves que ens ha fet arribar Família Casbas-Recuenco:
www.pbase.com/ampa/10torrelles