SORTIDA AL POBLE ESPANYOL

DIUMENGE 7 DE NOVEMBRE

Des del Grup de lleure us proposem una sortida familiar el proper diumenge 7 de Novembre al Poble Espanyol (www.poble-espanyol.com).

La idea és gaudir d’un diumenge i poder relacionar-nos d’una forma relaxada i divertida fora de l’estrès del dia a dia. Per això i aprofitant la gentilesa d’una mare que treballa al Poble Espanyol que ens ha aconseguit invitacions per visitar el recinte de forma gratuïta hem organitzat una jornada en la que esperem que sigui del vostre agrat.

Ens trobarem a la parada del 7 de  Diagonal – Rambla del Poblenou a les 9:30 i enllaçarem amb la línia 50 a Gran Via – Plaça Tetuán que ens deixarà davant la porta del Poble Espanyol sobre les 10:30. Les famílies que prefereixin anar amb cotxe particular ens trobaríem a les 10:30 a les taquilles del Poble Espanyol.

A les 11:00 participarem en un taller conjunt  pares i fills de cistelleria en la que elaborarem un cistell de vímet i a les 12:30 assistirem al espectacle de titelles musical “el Cel de Mozart” de la companyia Microcosmos Teatre. Dinarem tots plegats a la àrea del picnic que hi ha dins del recinte, així que haureu de portar el dinar de casa. El temps que ens quedi entre el taller i l’espectacle l’aprofitarem per passejar o simplement gaudir d’una jornada festiva.

Cal recordar que aquell diumenge el Poble Espanyol celebra la Festa de la Castanyada i hi hauran petites sorpreses i activitats relacionades amb aquesta festivitat.

Per assistir a la sortida es necessari que us inscriviu abans del dia 3 de Novembre, entregant la butlleta adjunta a l’Esther Portillo o enviant un e-mail a grup.lleure.pereiv@gmail.com amb el vostre nom i el nombre de persones que sereu, els nens/nenes amb el curs i un mail i/o telèfon de contacte; ja que disposem d’un nombre limitat d’entrades i hauríem de fer la reserva dels espectacles per tal de no tenir problemes de disponibilitat.

En el cas que fóssim més persones que invitacions repartiríem el cost de les entrades entre tots,  en tot cas la despesa seria mínima.

Us animen a tots a gaudir d’aquesta jornada, en especial a les famílies nou vingudes, ja que és un forma de donar-vos la benvinguda des de la nostra comissió.

FEM FAMÍLIA. FEM PERE IV

 

Grup de Lleure

Comissió de Sortides en Família

AMPA Pere IV