SJ_2014
Ja estem a l’abril i toca celebrar aquesta festa tan nostra com cal!!! Per això, hem preparat vàries activitats per aquest dia i volem que ens acompanyeu i passeu una bona estona amb els vostres fills/es.

Al pati podreu gaudir de diferents jocs inspirats en Sant Jordi i la seva llegenda: els nens/es hauran de defensar la princesa amb un cavall una mica “especial”, podran atacar al drac amb la seva punteria i provaran la seva destresa amb l’arc i les fletxes com a veritables cavallers. Tot això tindrà la seva recompensa, és clar. Un esforç així ho val!!!

Necessitaran reposar forces i ho podran fer amb els pastissos, dolços i galetes que, esperem, ens feu arribar des de primera hora del mati a la secretaria de AMPA. Els sucs i batuts els repartirem nosaltres de forma gratuïta. Per postres, res millor que una “xuxe” molt original i per suposat, el record d’un dia tan especial en forma de muntatge fotogràfic.

Totes aquestes sorpreses no us les podeu perdre!!!!

Als cavallers més grans els oferirem les roses més boniques del Poblenou, sense cap dubte!!! Es podran adquirir a preus assequibles des de primera hora del matí (8-9h // 15-18h)

Per últim dir que les activitats extraescolars funcionaran amb normalitat, tret d’aquelles que es desenvolupen al pati. Ja se us informarà de la nova ubicació. Gràcies per la vostra comprensió!!

Us esperem a tots/es el proper 23/04 tot just després de vacances!!!

Recordeu que …..fent festa també fem escola!!!

AMPA Pere IV

Comissió de festes

Descarregar programa sencer SANTJORDI 2014 (doc)