Captura de pantalla 2013-04-21 a la(s) 07.41.13

 

 SANT JORDI 2013

 

Ja estem a l’abril i toca celebrar aquesta festa tan nostra com cal!!! Per això, hem preparat vàries activitats per aquest dia i volem que ens acompanyeu i passeu una bona estona amb els vostres fills/es.

 

Al pati podreu gaudir de diferents jocs inspirats en Sant Jordi i la seva llegenda: els nens/es hauran de defensar la princesa amb un cavall una mica “especial”, podran atacar al drac amb la seva punteria i finalment, portaran una rosa molt “lleugera” a la expectant princesa. Tot això tindrà la seva recompensa, és clar.  Un esforç així ho val!!!

 

Necessitaran reposar forces i ho podran fer amb els pastissos, dolços i galetes que, esperem, ens feu arribar des de primera hora del mati a la secretaria de AMPA.  Els sucs i batuts els repartirem nosaltres de forma gratuïta. Per postres, res millor que una “xuxe” molt original i  per suposat el record d’un dia tan especial en forma de muntatge fotogràfic. Totes aquestes sorpreses que no us  les podeu perdre!!!!

 

Als cavallers més grans els oferirem les roses més fresques, més flairoses i més boniques del Poblenou, sense cap dubte!!! Es podran adquirir a preus assequibles des de primera hora del matí.

 

 

Per últim dir que les activitats extraescolars funcionaran amb normalitat, tret d’aquelles que es desenvolupen al pati. Ja se us informarà de la nova ubicació. Gràcies per la vostra comprensió!!

 

Us esperem a tots/es. Ja sabeu que …..fent festa també fem escola!!!

 

AMPA Pere IV

Comissió de festes

Captura de pantalla 2013-04-21 a la(s) 07.41.20

 

SANT JORDI

 

En un dia tan especial com aquest tornem a muntar la paradeta de venda de llibres, disposant d’un ventall de propostes per educació infantil i primària amb preus molt assequibles.

Captura de pantalla 2013-04-21 a la(s) 07.44.50

PASSALLIBRES

 

En una taula paral·lela us animem a fer intercanvi de llibres ja llegits.

Com creiem que el plaer de la lectura també pot ser compartit us proposem un bescanvi de llibres amb l’objectiu d’afavorir la reutilització i reflexionar sobre el consum responsable ( també de les  lletres ).

 

La proposta és la següent i aquests són els passos a seguir:

 

  1. Porteu un llibre que prèviament hagueu llegit. A dins poseu-hi un breu comentari d’allò que destacaríeu, la vostra opinió…
  2. Bescanviar-lo per altre un  de la taula.

 

No caldrà inscripció prèvia, ni tiquets, només el compromís implícit de deixar un altre llibre  sobre la mateixa taula.