Benvolgudes mares i pares de la nostra escola. Com ja sabeu, el proper dia 23 d’abril és Sant Jordi -una de les dates més importants del calendari festiu dels nostres pobles i ciutats i per tant de les nostres escoles -. La cultura pren el carrer i tots ens tornem un pèl més lletraferits…els llibres, les roses i l’èpica cavalleresca són els protagonistes d’aquesta diada emblemàtica.
Volem que la cultura en general i la literatura en particular siguin un tresor sense amo. Per això, un any més continuem fent la Fira d’Intercanvi de Llibres de l’Escola Pere IV. Es tracta de fer arribar als nostres fills un missatge anticonsumista que proclami que els llibres són petits tresors que han de ser gaudits per tothom, llegint-los, comentant-los, deixant-los i, en una paraula, compartint-los. Podeu portar els vostres llibres per l’intercanvi la setmana del 14 al 18 d’abril i dipositar-los a l’Escola. (Esther i Aïda)
Aquest any, com a gran novetat hem convocat els primers Jocs Florals Sèniors del CEIP PERE IV, on podran participar tots els pares, mares (i demés familiars agosarats…) que ho vulguin. Podeu consultar les bases: jocs_florals.pdf A més a més, gaudirem de la flaire de les roses més espectaculars, de parades de venda de llibres infantils i d’un berenar on tastarem els ja típics pastissos de totes aquells pares i mares que puguin portar-ne.

Us hi esperem!!!!!!!!!!!

Fem festa, fem escola.

 

     
 Foto: Josep Maria March (Sant Jordi 2007)