L’AMPA com cada any participarà a la Rua del barri de Carnaval que tindrà lloc dissabte 14 de febrer.

Us expliquem què hem pensat per aquest any:

Com funciona:
Escollim un tema per tots igual, grans i petits, per donar la màxima vistositat a la comparsa. Aquest any anirem d’Alienígenes. Es guarneix un camió, on pugen els nens de sisè, toca la batucada de l’escola i la resta de participants anem darrera del camió ballant i gaudint de la música amb els companys dels nostres fills.

 

B7us6alCUAAmZmu

 

A més a més, aquest any, per ser la millor comparsa del 2014 som els Reis del Carnestoltes del barri, això suposa obrir la rua i llegir el pregó d’inauguració de la festa.

La comissió de festes amb la finalitat de facilitar la feina posa a la venda uns kits de disfresses tant per adults com per nens. Els preus d’aquests kits són els més ajustats possibles perquè hem de tenir en compte que la nostra disfressa és de roba (són patrons molt fàcils que qualsevol pot fer sense necessitat de saber cosir).

Us agrairíem que via mail als als delegats de les classes els hi fèssiu arribar qui estaria interessat en comprar el kit. Demanem ho feu com a màxim fins al dimecres 14/01 inclòs.

Els preus dels kits són els següents i els podreu adquirir a l’Esther secretaria de l’Ampa en l’horari habitual a partir del 19/01.

Kit de nens fins a 4t.
Antenes + Roba verda 50*150+1 planxa de goma Eva………….….5€
Kit d’adult
Perruca+ Ulleres+ Roba veda 75*220+ 1 planxa de goma Eva…….7€

El patró per dissenyar la disfressa estarà a la vostra disposició cada dia a la tarda a patir del 20/01 a la biblioteca de l’escola on intentarem estar per ajudar-vos en el que puguem.

En cas de dubte, poseu-vos en contacte amb la comissió de festes: ampa.festes@pereiv.cat

Animeu-vos a participar!!!
Us ho passareu d’allò més bé.

Fem escola, fem festa, fem carnestoltes!!!

Comissió de Festes
AMPA Pere IV