social

SAPS COM SÓN LES XARXES SOCIALS I COM INTERACTUEN ELS TEUS FILLS?

El proper dia 27 de març a les 17.00h de la tarda, des de l’ Escola de Pares organitzem una xerrada sobre l’ús de les xarxes socials.

Tenim la sort de comptar amb la col·laboració de Daniel Gàmez, expert en xarxes socials. Coneix bé com funcionen les xarxes socials i els potencials riscos que pot comportar fer-ne un mal ús. Ens endinsarà en aquest món ple de possibilitats.

Des de l’AMPA, volem aprofitar la xarxa social Twitter com a eina d’intercomunicació entre els pares. En aquest sentit, és important destacar que l’escola ja fa temps que utilitza aquest mitjà. Es pot seguir el dia a dia de les activitats escolars dels nostres fills. És meravellós.

L’AMPA Pere  IV obrirà el seu compte de Twitter en aquesta xerrada, amb l’objectiu de difondre aquelles informacions que siguin d’utilitat per als pares.

Ens agradaria que participéssiu activament d’aquesta jornada.  Creiem que és una boníssima ocasió per aprendre a usar correctament aquesta eina.

El primer objectiu és que els pares es puguin obrir el seu compte de Twitter. Per tant, repassarem els punts més importants per moure’ns en aquesta aplicació.

També repassarem les potencialitats i els perills d’aquesta xarxa.

Finalment, és molt important la interacció amb els pares. No dubteu en venir i aprofitar aquesta sessió pràctica.

Desitgem que trobeu interessant aquesta activitat.

Us hi esperem!

Recordeu que tenim servei  d’acollida per aquesta xerrada