Us convidem a participar amb nosaltres d’una activitat ben diferent:

Tenir cura del sòl pelvià i l’abdomen.

Aquesta engrescadora proposta es dirigeix bàsicament a la cura de nosaltres, els pares, i així poder transmetre el nostre benestar als nostres fills.

Es un taller dividit en dues sessions, a càrrec de la Laia Blanco, que molts de nosaltres ja coneixem. La primera tindrà lloc el dimarts dia 25 de gener a les 18 hores i la data de la segona us la comunicarem properament.

Us esperem !!!

Us deixem un resum per tal que veieu el contingut de la nostra propera activitat:

Benvolgudes famílies,

El centre de Reeducació Abdomino-Pelviana ofereix als pares, mares, avis,avies, tiets… vaja, als familiars del Pere IV, una interessant xerrada informativa del perquè de la importància de la cura del sòl pelvià i l’abdomen al llarg dels diferents moments de la vida, tant en la dona, com en l’home. I un taller pràctic de com treballar els abdominals de manera saludable, sense propiciar els mals d’esquena i les herniacions.

El sol pelvià és un conjunt de músculs situats a la part inferior de la pelvis que ajuda a sostenir i protegir la bufeta, matriu i intestins per tal que aquests funcionin correctament. Aquests formen un sistema indivisible amb la musculatura abdominal per tal de propiciar la correcta estàtica visceral i el correcte funcionament de les vísceres tant abdominals com pelvianes.

La suma de factors culturals (és una part del cos tabú o oblidada), socials (pràctiques esportives d’impacte, vida sedentària, mala alimentació,…) l’historial obstètric de la dona (embarassos,parts, cesàries), les possibles intervencions quirúrgiques (de pròstata en els homes, o de matriu en les dones…) juntament amb tots els canvis propis de l’edat, fan que sigui freqüent l’aparició de disfuncions com ara:

–       Incontinència urinària d’esforç.

–       Sensació d’Urgència miccional.

–       Dolor i disfuncions a les relacions sexuals.

–       Incontinència de gasos i femtes.

–       Sensació de pes en el periné.

–       Descensos viscerals ( de la bufeta o la matriu..).

–       Restrenyiment terminal.

Tampoc és sabut que la solució d’aquests problemes, a través de la fisioteràpia aplicada a la reeducació abdomino pelviana, sovint és senzilla, no invasiva, indolora, altament eficaç i satisfactòria.

Teniu l’oportunitat de disposar de la informació d’hàbits saludables per tal de prevenir i solucionar aquesta mena de problemes. Saber detectar de forma precoç qualsevol signe d’alarma, és crucial per millorar la nostra qualitat de vida.

En aquesta xerrada procurarem fer-vos comprendre el funcionament del cos d’una part habitualment “desconeguda” i podreu formular tota mena de preguntes a un especialista poc freqüent.

ESPERERM HAVER-VOS MOTIVAT PROU COM PER VEURE’NS EL DIA DE LA XERRADA!!