PITAHAYAEl passat dimarts 21 d’octubre es va estrenar a Barcelona el primer curtmetratge d’Albert Espinosa, “Pitahaya”. Pitahaya és una història intimista de 15 minuts de durada, en què l’espectador descobrirà el gran mercat majorista que alimenta Catalunya a través dels ulls d’un nen que arriba d’excursió amb l’escola. Un cop allà, viurà una experiència que el marcarà per sempre i que posarà a prova la seva valentia, un dels temes habituals en les històries del popular escriptor i cineasta.

Amb aquest curtmetratge, ja guardonat amb el premi a la Millor Fotografia, per Arnau Valls Colomer i el premi al Millor Curt Narratiu al Urbanworld Film Festival de Nova York, el festival multicultural més important dels EUA, * Pitahaya queda a les portes dels Oscars, per als quals ha quedat automàticament preseleccionat.

Gràcies a aquest curtmetratge, hem establert un vincle amb el Banc dels Aliments de Barcelona i ens ajudarà a recaptar aliments. Com? Doncs, entra a YouTube i busca el curtmetratge “Pitahaya”. Per cada 10 visualitzacions aconseguirem 1 quilo d’aliments que arribaran al Banc dels Aliments. Mercabarna dóna 6.000 kg d’aliments! Ens ajudes a fer-ho possible?

No t’ho pots perdre, veu a YouTube i busca “Pitahaya”, d’Albert Espinosa.