Hola famílies,
us convidem a desconectar una miqueta de tot, i compartir un dia tots junts fent una passejada.

Lloc: Parc de la Serralada Litoral – Ruta de l’esquirol (Premià de Dalt).
Data: Diumenge 28 de Novembre.
Hora trobada:  Davant escola, Bilbao-Antic València 09:00h
Hora tornada (aprox.): 18:00h
Nivell: Mitjà.
Transport: Cotxe particular.
Distància total: 5,2km.
Desnivell: 220m.
Breu descripció del recorregut:
La ruta agafa el nom de la gran quantitat d’esquirols que hi viuen a la zona. Si som una mica afortunats encara en podrem veure algun.
La passejada ens portarà a conèixer la contrada de Sant Mateu, topònim que comparteixen l’ermita, la font i el turó, punt més alt de la carena,. Al llarg del recorregut tindrem l’ocasió de descobrir alguns d’aquests elements.
La sortida es al costat al Parc Arqueològic de la Cadira del Bisbe, nom que va substituir l’antiga denominació popular de turó dels Dos Pins arran de la troballa arqueològica, a la zona, d’unes restes d’un poblat ibèric dels segles V-I aC. (jaciment de la Cadira del Bisbe).
La caminada, que comença amb un pendent marcat, ens submergeix de ple en el bosc mediterrani, una vegetació sempre verda, densa i plena d’essències. Les primeres pendents ens regalen una panoràmica estupenda del davallar de la serra cap a les planes del Maresme. 

 

Recordeu portar:
-dinar.
-aigua
-calçat adequat.
-telèfon mòbil (recomanat).
-lot. 

Us recordem que la responsabilitat de cada nen, recau amb els pares o tutors que l’acompanyin.

Si us plau, tots aquells que ens vulgueu acompanyar, envieu un correu, confirmant el nom de la família i persones que vindreu, a grup.excursions.pereiv@gmail.com 

Fins diumenge!

Amunt PereIV!