Benvolguts/des veïns/nes,

Com bé sabeu, just ara fa un any que  el Museu Blau- Museu de Ciències Naturals de Barcelona va obrir les seves portes  al districte de Sant Martí, a la zona del Parc del Fòrum.

El Museu aporta  al districte, un equipament cultural modern, dedicat al  coneixement , a l’oci i al debat sobre les ciències naturals amb la voluntat de sensibilitzar als seus visitants sobre el respecte envers la natura i als problemes mediambientals actuals.

També posa a disposició dels ciutadans  el seu  patrimoni,  la seva tradició i trajectòria científica, elements clau de la nostra identitat  i centrats en la missió de ser un museu obert, inclusiu i participatiu.

Fa pocs dies que acabem d’inaugurar   l’exposició de referència “ Planeta Vida”. Aquesta exposició ens proposa un  recorregut per la història de la vida  i la seva evolució conjunta amb  la Terra. Ho explica a través de les col·leccions del museu i utilitzant els recursos tecnològics més actuals.

El Museu també disposa d’un espai gratuït per a les famílies amb infants , de 0 a 6 anys ,  on poden , a través del joc i la descoberta despertar la curiositat i el gaudi per les ciències naturals.

Un altre espai,  la Mediateca, també per a tots els públics, disposa d’arxius sonors i audiovisuals, així com llibres i contes relacionats  amb la biodiversitat  del planeta i que els usuaris es podran emportar a través del servei de préstec.

En definitiva , un museu amb voluntat de servei a la seva col·lectivitat, que us convida a venir i descobrir-lo. Us assegurem que us sorprendrà.

Us hi esperem !

– TALONARI-VAL 2×1

-PLANETA VIDA-FLYER-2B

 

Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Pl. Leonardo da Vinci, 4-5

08019 Barcelona

tel. 93.256.22.33