20110427-031956.jpg

L’Escola de Pares us convida a participar en un nou taller, però aquest te un caire especial, ja que col.laborem amb la campanya “L’informació a l’abast de tothom” promoguda per la Comisió Pedagògica.

Apunteu a l’agenda el proper dimecres 4 de maig a les 18 hores.

​TALLER

PER UNA INFÀNCIA PROTEGIDA.

COM FER UN BON ÚS DE LES TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ.

Contingut: Es vol promoure l’ús racional i no problemàtic de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) a partir de la crítica i l’autocrítica, per tal d’evitar les problemàtiques que hi poden anar associades (socioaddiccions). S’ofereix a les mares, pares i altres referents familiars pautes per a un educació que cerqui el benestar familiar i personal dels seus membres evitant les problemàtiques associades a les TIC: manca de comunicació, reducció del temps a compartir, addiccions, increment de l’oci familiar sedentari, baixada del rendiment escolar, despesa econòmica massa elevada, aïllament, etc.

Metodologia: Taller participatiu en el que es reflexiona conjuntament sobre el tema de les pantalles, el paper del referent adults i l’educació, a partir de situacions quotidianes: Quan li compro el mòbil?. És veritat que si no tenen la Play, tenen la Wii i si no la Xbox?. Per què apaga la pantalla quan està xetajant i entro a la seva habitació?. Què li troba a passar-se tot el cap de setmana amb el joc aquest d’internet?. Com evitar que s’enfadi si li poso un límit a l’ordinador?.

Ponent: Carles Sedó, pedagog. Membre de l’ associació Educació per a l’Acció Crítica.

Us hi esperem!!!!!!!!!!!

Recordeu que hi haurà servei d’ acollida.