Encara no tenim gaires detalls, però ens ha arribat una notícia que ha colpit profundament la comunitat del Pere IV i que de ben segur sacsejarà la societat catalana.

Quan encara sagnen les ferides del cas MILLET, fonts de la Brigada anti- corrupció dels Mossos ens comuniquen extraoficialment que aquest vespre membres de la benemèrita han detingut per ordre del jutge Garzón a l’extresorer de l ‘AMPA.

La detenció ha tingut lloc quan el presumpte delinqüent sortia d’un afamat club de dubtosa reputació a la localitat de Punta Umbría (Huelva). En el moment de la detenció, l‘implicat ha ofert resistència i, braç alçat, ha entonat cançons preconstitucionals, és en aquest moment, quan sembla ser, que de forma fortuïta ha sofert una lesió al braç (com apreciem a la imatge.)

Fons encara sense confirmar, apunten a un suposat delicte de desviació de fons de l’AMPA, sembla ser que el detingut va desviar milers d’euros que va invertir en la construcció d’un cortijo on organitzava conegudes festes i sovint apareixia acompanyat de folklòriques i personatges relacionats amb el món de la tauromàquia.

Així que tinguem més detalls ho publicarem al Bloc, de moment, la Comissió de Comunicació vol respectar la presumpció d’innocència i fins que el nostre company no sigui imputat formalment s’abstindrà de fer cap judici de valor.