balla06

Ballaruga 2006. 

La història de la nostra Ballaruga es remunta al curs 2005-2006 quan des de l’àrea d’expressions artístiques de la Comissió Pedagògica de l’Ampa, vam pensar que seria molt interessant fer una activitat conjunta entre pares/ mares i infants, que tot just començàvem a conèixer-nos. Tenim com a objectiu proporcionar i motivar tota la Comunitat Educativa en la realització d’una activitat, per afavorir no només l’expressió en l’àmbit artístic, sinó que a la vegada enfocant-la com una oportunitat per afavorir les nostres relacions, participant activament en una fita comú i establint altres tipus de contactes més distesos i divertits.

 La primera experiència va desbordar les nostres expectatives, ja que la capacitat de resposta del Pere IV va ser molt gratificant, i amb el temps ens consta que és un tret identificatiu del nostre centre.

 Els pares i mares voluntàries, les iaies que ens van ajudar amb el vestuari, les persones que van col•laborar en el maquillatge, decoració… es van bolcar des d’un bon principi en aquesta tasca que sempre culmina amb una actuació dels nostres nens/es, que no busca pas la perfecció, sinó que ens mostra el treball i l’esforç constant d’uns nens/es que s’ho passen molt bé, que són feliços ballant junts i que els agrada col•laborar en els actes que tenen lloc durant la festa popular de fi de curs.

 La nostra quarta edició de la Ballaruga s’està començant a preparar amb la mateixa il•lusió i empenta, amb l’objectiu d’afavorir l’expressió artística dels nostres infants mitjançant un ambient distès, de comoditat i confiança. Aquesta festa representa un acomiadament de curs i aquest any té un valor afegit, ja que es farà a l’escola nova.

 Així doncs, esperem poder oferir-vos un bon espectacle i agrair novament als voluntaris la seva tasca tan imprescindible per portar a terme la nostre Ballaruga 09.