piscina
Aquest dimecres 25 de març i per segona vegada en el que portem de curs, s’ha celebrat la jornada de portes ofertes de l’extraescolar de natació. Cap a dos quarts d’una, les grades de la piscina de Can Felipa ja estaven ben plenes de pares i avis aguantant estoicament la xafogor que feia dins de les instal•lacions i amb les càmeres a punt per immortalitzar els progressos dels nostres campions.

Va fer falta una estoneta per poder identificar els nens (sembla mentida el que costa reconèixer-los a certa distància amb banyador i barret de piscina) però, un cop localitzats, vam disfrutar de valent seguint les seves evolucions i ens van deixar bocabadats pel bon nivell que han assolit.

Tots els nens van nedar a la piscina gran (sí, sí ,la gran!!! ). S’hi van llençar amb suro i també sense suro, nedant sense tocar de peus al terra. Al grup que sap nedar una mica més els feien passar per sota d’un matalàs i també els feien tocar el fons de la piscina agafats a una perxa que tenia subjecte el monitor per l’altre extrem. Un nivellàs per a nens de P5!!!

En acabar, els pares vam aplaudir i felicitar de valent els nostres petits nedadors. I ells van marxar cap al vestidor ben contents d’haver tingut els pares de públic i haver-nos ensenyat que be que neden.

Crònica i Fotos enviats per en Tomàs.Pesquera.

Les fotos: www.pbase.com/ampa/09piscina