JA ARRIBA CARNESTOLTES!!!
Doncs sí, ja el tenim aquí, el carnestoltes és d´aquí no res!!! Apunteu el dia 10 de febrer a les vostres agendes!!
… i des de l´Ampa us volem fer cinc cèntims del que estem preparant!!
Al marge dels actes organitzats per l´escola, molts ja sabeu que participem a la Rua del barri. Enguany el tema que hem triat ha estat:

“JOC DE TRONS”
Us recordem que l’any passat vàrem guanyar el 1r Premi a la rua del barri, i enguany en sortirem els primers!!!
Pels nouvinguts, sapigueuque portarem un camió decorat amb un estil propi, amb llums i música a càrrec del nostre discjòquei resident DJ PIU, perquè la nostra comparsa sigui inoblidable!!!

Amb l´objectiu de fer un grup homogeni i donat l´èxit de participació dels darrers anys, seguirem amb el nostre kit de disfressa, que aquest any consistirà en teles i complements adients al tema i algunes recomanacions per confeccionar la disfressa. Els preus seran de 6€ per a la disfressa d’adult i 5€ per a la disfressa primària i 4€ per la disfressa d’infantil. A partir de DILLUNS 15 estaran a la venda a la secretaria de l’Ampa.
Us informem que,per la organització d’aquest any, es dividirà la rua per cases o dinasties de joc de trons, cadascuna amb el seu color de tela i el seu escut. Per tal que hi hagi un nombre al més homogeni possible de components a cada dinastia,el que hem fet es la següent divisió per cursos:
INFANTIL TARGARYEN: Tela negra i escut de drac de 3 caps
1r i 2n LANNISTER: Tela granat i escut de lleó daurat
3r,4t,5è STARK: Tela crua i escut de llop gris

• Les famílies amb nens a cursos diferents haureu de decidir tota la família cap a quin us voleu decantar.
Penseu que ha de ser una cosa molt visual, dividida per colors; al principi de cada grup anirà un representat amb un estendard on onejarà la bandera de la seva casa. Us demanem que,al llarg de la rua,respecteu molt l’ordre i no us barregeu per colors, si us plau!!

Precedint al camió amenitzarà el grup de “Batukada Pere IV” a ritme de timbal.

El camió s´acabarà de muntar el dissabte 10 al matí a les instal·lacions de l´escola a partir de les 10:30h. Qui vulgui pot venir a donar un cop de mà, en un ambient distès i divertit… L´ajuda sempre és benvinguda!!!

Us esperem a TOTS… No oblidem que…fent festa també fem escola!!!

AMPA Pere IV. Comissió de Festes

Nota: Aquest dissabte dia 13/1, de 10:30 a 13:00 h, la Comissió de Festes estarem a l’escola preparant teles i decoració del camió!! Si voleu venir a donar un cop de mà, us hi esperem!!! Si pot ser millor sense nens, ja que serem al despatx de l’Ampa i és un espai molt reduït per a que juguin. PORTEU TISSORES I CENTIMETRES!!! Moltes gràcies!!!

NECESSITEM DIARIS!!! PODEU DONAR-LI A L’ESTER PORTILLO