Benvolgudes famílies:

Com cada any, us presentem les activitats extraescolars per al proper curs, en aquesta ocasió el 2012/13.

La comissió d’activitats extraescolars de l’Ampa seguim treballant de valent per oferir-vos unes activitats de qualitat per als nostres fills i filles. A continuació us exposem la oferta que hem treballat per al curs vinent.

Novetats

ANGLÈS. S’ofereix a P4 i P5 i a tots els cursos d’Educació Primària. Aquest any començarà a impartir l’extraescolar d’anglès el British Council, entitat sense ànim de lucre constituïda com a Delegació a Espanya de la Fundació Britànica British Council i amb contrastada experiència en l’ensenyament de la llengua anglesa. Les classes compten amb professorat natiu llicenciat, la metodologia “British Council” i un fons audiovisual. Pels més petits, l’aprenentatge es basa en diferents activitats orals que inclouen contes, jocs i cançons. De P4 a 1r de Primària, berenaran durant la classe. A Primària es combinen el desenvolupament de la lecto-escriptura en anglès, fent servir un llibre de text, amb el de la competència oral, escoltant, parlant i reciclant el llenguatge. També s’utilitzen recursos com pòsters, jocs, contes, etc. Durant el curs els alumnes treballen 2 projectes i fan petits tests que tenen com a finalitat l’avaluació contínua i el registre del progrés de l’alumne. British Council. Preu:  771€/curs 2 hores a la setmana (60 hores a l’any amb un mínim de 8 alumnes/grup). 5% de descompte per a germans.

CAPOEIRA. Activitat per als alumnes de Primària de 1er a 6è, on s’iniciaran a partir d’un treball col·lectiu i lúdic en el desenvolupament de qualitats físiques com la resistència, flexibilitat, agilitat, coordinació i ritme. Moviments naturals realitzats amb força, equilibri i energia, sempre sota el principi de la no resistència i de la no utilització de la força bruta.

Per poder tastar la nova activitat, abans de la data del retorn de les butlletes per part de les famílies, es realitzarà una classe oberta a tothom el dimarts 5 de juny a les 18:30. Asociación cultural Dos Anjos. Preu: 20€/mes/1 dia a la setmana.


MINI-TRAMPOLÍ. Activitat per als alumnes de Primària de 1er a 6è, on s’iniciaran en una de les modalitats de la gimnàstica més complertes i divertides mitjançant el desenvolupament de l’esquema motor (córrer, saltar, caure), l’esquema postural (equilibri, lateralitat, flexibilitat) i habilitats personals (autonomia, afany de superació, esforç). Aprendran diferents elements tècnics propis del trampolí així com elements de gimnàstica a terra.

Per poder tastar la nova activitat, abans de la data del retorn de les butlletes per part de les famílies, es realitzarà una classe oberta a tothom el dijous 31 de maig a les 18:30. CET10. Preu: 11,75€/mes/1 dia a la setmana.

MÚSICA. La novetat és la possibilitat, pels alumnes de P4 i P5, d’escollir entre 1h o 2h per setmana. Més informació a l’apartat d’Activitats que continuen.

TALLER D’ART EN FAMÍLIA. Activitat pels alumnes d’Infantil. El curs passat va oferir-se l’activitat Taller d’art per infantil, però no hi va haver prou inscrits per dur-lo a terme, esperem que la possibilitat de fer-lo en família us sembli interessant. Mestres de l’escola d’Art de la Rambla del Poblenou. Preu: 17€/mes.

Activitats que continuen

CANT CORAL. S’ofereix de 1r a 6è. A càrrec de Yaiza Gutiérrez, cantaire del Cor Trobada i Cor Tessàlia, estudiant de direcció coral i germana d’un alumne de la nostra escola. Ens proposa aquesta activitat per tal de formar un grup de cant Coral que afavorirà l’educació musical, vocal i estètica a més de treballar la veu i l’afinació. Aquest curs es farà cada divendres. Preu: 15€/mes.

BATUKADA – PERCUSSIÓ. S’ofereix per als alumnes de Primària. Es farà cada 15 dies (2 divendres al mes). Activitat on es treballaran les tècniques del món de la percussió i el ritme, creant un grup per poder amenitzar les festes de la nostra escola i les cercaviles al barri (carnaval, festes de maig, etc.). Grups per edats. S’oferirà un grup d’adults en altres horaris per poder acompanyar els nostres fills/es. A càrrec del Dan Arisa, percussionista i bateria de l’escola MusicActiva. Preu: 15€/mes.

TALLER D’ART. S’ofereix a P4 i P5 i tots els cursos de Primària. Faran activitats artístiques i plàstiques en relació a l’edats dels nostres alumnes com, pintura, dibuix, creació de joies amb diferents material (feltre, decopache, pasta de sal, ganxet, etc.), reciclats. Mestres de l’escola d’Art de la Rambla del Poblenou. Preu: 17€/mes.

TEATRE. Activitat per a P4 i P5 on es divertiran jugant amb personatges de contes tradicionals. Per a 1er, 2on, 3er, 4rt, 5è i 6è es faran classes de teatre on aprendran a expressar-se, escoltar, dominar el cos i la veu descobrint els personatges d’un conte. Lazzigags. Preu: 30€/mes aprox.

PISCINA P4 i P5. Iniciació a la natació per als alumnes de P4 i P5. Aniran al Centre Municipal Esportiu Can Felipa acompanyats de dos monitors de menjador. Dinaran quan tornin de la piscina. Preu: 60€/trimestre aprox.

INICIACIÓ ESPORTIVA. Activitat per als alumnes de P4 i P5. Es farà psicomotricitat i iniciació a diferents activitats esportives al gimnàs interior. Disciplina educativa que, mitjançant el cos, les sensacions, els moviments i els jocs, aconsegueix que l’infant estableixi una relació positiva amb ell mateix, els objectes, l’espai, el temps i els altres. CET10. Preu: 18€/mes/2 dies a la setmana i 11,75€/mes/1 dia a la setmana.

PRE-ESPORT. Continuem amb l’ activitat per als alumnes de 1er de Primària. Inicia als infants en el coneixement i la pràctica des diferents esports i millora la condició física de forma genèrica. A la pista poliesportiva. CET10. Preu: 18€/mes/2 dies a la setmana.

FUNKY – DANSA MODERNA. Per als alumnes de 5è i 6è. Activitat de ball modern per aprendre a seguir el ritme de la música, treballar diferents passos, muntar coreografies, etc. CET10. Preu: 11,75€/mes/1 dia a la setmana.

PATINATGE URBÀ. Activitat per als alumnes de Primària de 1er a 6è, on s’iniciaran i alguns es perfeccionaran en el patinatge en línia. A la pista poliesportiva de l’escola i del institut.

Per realitzar aquesta activitat és obligatori portar les següents proteccions: Casc, genolleres, colzeres i canyelleres. CET10. Preu: 11,75€/mes/1 dia a la setmana (16:30 a 17:30) (4rt, 5è i 6è), 14€/mes/1 dia a la setmana (16:30 a 17:45) (1er, 2on  i 3er)

BÀSQUET. Activitat per als alumnes de 2on, 3er, 4rt, 5è i 6è. Esport col.lectiu d’oposició, cooperació i mixte on es desenvolupen diferents habilitats tècniques i tàctiques. Els alumnes de segon jugaran durant el curs una lligueta interna que comporta un partit al mes amb equips d’altres escoles del barri principalment. Les competicions ordinàries començaran a partir de 3r de Primària i des de principi de curs (octubre/novembre). CET10. Preu: 18€/mes/2 dies a la setmana (sense competir) i 27€/mes (amb competició, llicències, samarretes (equipatge), més un dia més –el de partit-)

AULA D’ESTUDI. Per als alumnes de 4t a 6è de Primària que facin alguna activitat extraescolar de 17:30 a 18:30 a l’escola. Un monitor de Cet10 estarà amb els infants de 16:30 a 17:30. Primer berenaran i més tard faran els deures. Activitat estrictament d’estudi. En el cas de que qualsevol nen/a incompleixi repetidament les normes d’estudi es parlarà amb les famílies i no es podrà tornar a quedar. CET10. Preu: 6,20€/1 dia setmana, 12,40€/2 dies a la setmana, 18,60€/3 dies a la setmana i 24,80€/4 dies setmana.

VELA. Consisteix en la iniciació a l’esport de la vela lleugera per als de 1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è. El curs consta de 4 dies seguits (2 hores al dia) en els mesos de juny i setembre (1r pot fer-ho només al setembre). Començaran amb un nivell bàsic i podran anar assolint nivells. Volem que sigui una activitat de continuïtat. És imprescindible que sàpiguen nedar. Aprenen a preparar el “raquero” o el “week-end” (taps, timó, aixecar veles…) durant 15 minuts i després surten a navegar. Es tornarà a oferir l’activitat simultània per a pares i mares. Centre Municipal de Vela. Port Olímpic. Preu: 65€/curs aprox. 4 dies. Desplaçament amb autocar acompanyats per pares i mares voluntaris (opcional).

MÚSICA. MúsicActiva. Els grups de P4 i P5 faran 1 o 2 hores a la setmana (en el cas de 2h, repartides en dos dies). Els grups de 1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è de Primària faran una hora i mitja en un sol dia a la tarda i mitja hora a la setmana d’instrument al migdia. És molt important que les famílies interessades en què el seu fill o filla continuï amb l’activitat de música, us llegiu atentament la informació específica que us farà arribar MusicActiva. Preus: Infantil: 34€/mes 1h/set., 53€/mes 2 h/set. Primària: llenguatge musical 42€/mes 1h 30/set. Instrument individual 55€/mes 30 min./set (des de 1r de Primària), laboratori d’instrument 21€/mes 30min./set (des de 3r o 4t de Primària). 15% dte. per germans.

Molt important: els alumnes de P5 (curs 2011/12) han de confirmar la continuitat fins el divendres dia 1 de juny com a data límit a les oficines de MusicActiva (932850693), per tal de realitzar la prova d’instrument corresponent.

Informacions generals

Per realitzar activitats extraescolars cal ser soci de l’AMPA (aprovat en Assemblea General, curs 2008/09).

S’abonarà una quota única d’inscripció a les activitats extraescolars de 15 € per família.

Recordeu que el 9 i el 10 de juny podeu assistir a la mostra d’extraescolars (música, teatre, esports…) a Can Felipa, més informació al blog.

DATA D’INICI ACTIVITATS: dilluns 1 d’octubre 2012.

DATA LÍMIT D’ENTREGA FITXA INSCRIPCIÓ: divendres 8 de juny. Heu de presentar els dos impresos d’inscripció a la secretaria de l’Ampa. Un cop acabat el termini establert, no es garanteix la plaça de les inscripcions rebudes amb posterioritat. Us lliurarem la còpia de l’alumne on constarà el dia de presentació.

A continuació us facilitem l’adreça del bloc de l’Ampa on trobareu tota la informació actualitzada i on podeu adreçar-vos per qualsevol dubte. Si no ens podeu fer arribar correus electrònics podeu deixar-nos el missatge a la secretària de l’Ampa (Esther). Intentarem atendre qualsevol dels vostres dubtes i/o suggeriments.

http://blocampa.wordpress.com/contacte/extraescolars

ampa.secretaria@gmail.com