Benvolgudes delegades i famílies,

En resposta als acords del passat dia 24 de març, en junta extarordinària amb les delegades de 6è, i a la vista dels resultats de les llistes provisisonals de preinscripcions del dia 1 d’abril,vem escriure una carta de forma conjunta amb l’escola Acàcies, per demanar que cap alumne de les escoles adscrites quedès sense plaça a l’Institut 4 Cantons.

Ahir, dia 14 d’abril vam rebre aquest mail en resposta a la mateixa, fet que ens alegra i que volem compartir amb tots vosaltres.

També hem respòs al Consorci, i a la direcció de l’Institut agraïnt la  resolució positiva del problema, així com demanant que es prenguin les mesures, a nivell de recursos personals i materials, oportunes per tal de que aquest augment d’alumnes no perjudiqui el projecte educatiu de l’Institut.

Moltes gràcies,

Pati Sarrias
AMPA PERE IV

 

Inici del missatge reenviat:

De: d’Escolarització
Data: 14 de abril de 2014 17:51:05 GMT+2
Per a: ampa@pereiv.cat
Tema: Increment a l’Institut Quatre Cantons

A l’atenció de la Sra. Gemma Verdaguer (AMPA escola Acàcies)
A l’atenció de la Sra. Patrícia Sarrias (AMPA escola Pere IV)

Benvolgudes senyores,

Ens referim a la petició que heu adreçat al Gerent del Consorci d’Educació de Barcelona per tal que s’incrementi la capacitat a l’Institut Quatre Cantons, de manera que els alumnes dels centres adscrits que han presentat sol·licitud en primera opció per a aquest centre hi puguin tenir accés.

Us informem que el director de l’Institut esmentat ha presentat una petició en aquest sentit, petició que serà resolta positivament.

Atentament,
Àngels Rodríguez
Cap del Gabinet Tècnic de Programació i Suport a l’Escolarització