La Maria en fa arribar una proposta pel cap de setmana:

Benvolgudes, benvolguts,

Un any més, el Poble Espanyol s’omple de la màgia dels titelles i del teatre d’objectes amb la 2a edició del TOT Festival (Titelles·Objectes·Teatre) de Barcelona.

La nostra aspiració és que del 18 al 27 de març, aquest recinte tant emblemàtic de la ciutat de Barcelona mostri la creativitat, il·lusió i esbarjo dels titelles, més si són titelles que pretenen l’excel·lència i que, com és el cas, ho aconsegueixen.

El Poble Espanyol està íntimament lligat a l’art titellaire des de fa anys. La nostra programació familiar inclou espectacles amb diferents tècniques de manipulació i, abans del TOT, durant 10 anys varem organitzar la Concentració de Titelles, que reunia un diumenge de març el més representatiu de la creació del nostre país. Des del titella més elemental i simple a altres molt més sofisticats, però sempre amb la il·lusió de fer gaudir a petits i grans i amb ganes d’ensenyar que hi ha un món, aparentment petit, humil i discret, però que per la seva gran sensibilitat artística esdevé proper i directe. Tots tenim records de funcions de titelles des que érem petits, perquè els titelles són una vivència que, per molts anys que passin, mai no s’obliden.