fi_curs
Hola Famílies del Pere IV !

 

Ja tenim aquí la calor i amb ella els preparatius de la nostra Festa de Fi de Curs 08-09 !!
Com molts ja sabeu, aquest any hem incorporat algunes variants als actes que veníem preparant fins ara. Més endavant us passarem el programa d’activitats però de moment i per tal que comenceu a fer un forat al calendari us avancem una mica com anirà el tema.
Fent festa també fem escola… !!!

.
Aquest any, i com a novetat, està previst obrir portes pels volts de les 9h del mati del dia 20 de juny per tal d’oferir als nens un seguit d’activitats (esports, inflables, tallers…) organitzades per diverses comissions de l´AMPA i que faran (confiem) que s’ho passin molt bé fins a les 13h.
.
A la tarda tornarem a obrir a les 17:30h per donar pas a la tradicional “BALLARUGA” on els es nens/es més “bailongos” del Pere IV ens mostraran el fruit de tantes hores d’il•lusió i assajos.
.
Allà a les 20h començarà el “Sopar de Germanor” on compartirem i degustarem els millors plats de cada casa. Pels pares que s’incorporen aquest any, val a dir que el sopar i els estris necessaris els porta cada família de casa seva i després es fa una taula rodona amb els companys de classe. Com cada any i per tal de finançar mínimament la festa, es posaran a la venda (ja us avisarem) els tiquets de lloguer de cadires que tindran un preu de 2€/cadira i es bescanviaran el mateix dia 20.
.
A les 23:30h, com a persones responsables que som, tots contribuirem a recollir per tal que les instal•lacions quedin impecables i que els nostres fills puguin, el dilluns, incorporar-se a les seves activitats amb total normalitat.
.
Està previst que es tanquin portes pels volts de les 24h.
Esperem la vostra assistència i confiem que tots gaudirem d’un dia molt agradable i en especial els protagonistes…..els nostres menuts !!

 

Comissió de Festes
AMPA Pere IV