Hem tingut notícia d’uns estranys esdeveniments que han succeït a la nostra escola. Els Mossos i en Saura estan desconcertats i ens han demanat ajuda.
Ens enviaran material gràfic que documenta aquests estranys successos amb la finalitat que entre tots puguem ajudar a resoldre’ls.

THE END.
Departament d ‘ Interior. Expedient 30052010/PIV/33-006

La imatge que us presentem ha estat determinant per a desxifrar la sèrie de fenòmens paranormals que ha patit la nostra escola i portat de cap a tots el mossos.
La imatge va ser pressa pel Meteosat al seu pas sobre el Poblenou i malgrat la mala qualitat ha permès resoldre tots els dubtes, bé, tots no, en queda un: Com comunicar a la població el resultat de la investigació d’una manera clara i sense que pugui causar alarma social?
Desprès de descartar la proposta d’en Jordi Hereu que pretenia fer un referèndum sobre com comunicar la notícia, al final s’ha pres la següent determinació:
Demà 19/06/2010 el conseller Saura acudirà al sopar de fi de curs on farà una roda de premsa extraordinària exposant tots els resultats de la investigació.

Anteriors Fenòmens paranormals publicats:
– L’ HOME QUE PREN EL SOL AL TERRAT DE L’ESCOLA
– APAREIXEN ESTRANYES FRASES A LES PISSARRES
– UN NAN A LES ESCALES O TIM BURTON ATACA DE NOU.
– L’INEXPLICABLE HOME ANUNCI.
– DO IT DO IT. PERSISTIREM.