extra0910

Benvolgudes famílies:

Un curs més us presentem les activitats extraescolars per al proper curs 2009/2010.
La comissió d’activitats extraescolars de l’Ampa seguim treballant de valent per oferir-vos unes activitats de qualitat per als nostres fills i filles. És per això que anem creixent a poc a poc i per a aquest proper curs trobareu algunes novetats:


TEATRE. Activitat per a P4 i P5 on es divertiran jugant amb personatges de contes tradicionals. Per a 1r, 2n, 3r, 4t i 5è es faran classes de teatre on aprendran a expressar-se, escoltar, dominar el cos i la veu descobrint els personatges d’un conte. Lazzigags. Preu: 28 €/mes/1h setmana, i 38€/mes/1’30h setmana (4t i 5è). Cobrament trimestral. Preu aproximat depenent de la quantitat d’infants. Es farà en breu una reunió informativa a l’Escola.
Us informarem de l’activitat de teatre per a adults durant el mes de setembre. Marqueu-vos a l’agenda els dilluns per fer teatre.

PATINATGE URBÀ. Activitat per als alumnes de Primària on s’iniciaran i alguns perfeccionaran en el patinatge en línia. A la pista poliesportiva. Cet10. Preu: 10’50 €/mes/1 dia a la setmana.

ANGLÈS. Després de la valoració de final de curs de l’activitat de teatre en anglès, la comissió ha pres la decisió conjunta d’anul.lar l’activitat per motius que expressarem en la propera assemblea.
S’oferirà l’anglès per al Cicle Superior (5è i 6è). Com aquest any només tindrem el 5è i és nomès d’una línia el curs 2009/10 s’oferirà per a 4t. Estem treballant amb diferents propostes i esperant projectes de diferents escoles d’anglès, per això no us podem informar encara de qui impartirà les classes. El que volem oferir és una activitat d’anglès oral, basada en la conversa, 1 dia a la setmana i possiblement els dimarts de 17’00 a 18’00. Us informarem més endavant. Els que esteu interessats marqueu l’opció a la fitxa d’inscripció.

MÚSICA PER A ALUMNES NOUS. Estem intentant obrir un grup nou de nens/es de Primària que vulguin fer música i no n’hagin fet abans. Els interessats/des apunteu-vos a Secretaria. Us informarem si hi ha la possibilitat de que es pugui crear un nou grup.
Pel que fa a la resta de les activitats, continuen les següents:
 

ACOLLIDA. S’informarà dels preus juntament amb els de menjador en una altra circular. Empresa: Roca S.L.

PISCINA. Iniciació a la natació només per als alumnes de P5. Aniran al Centre Municipal Esportiu Can Felipa acompanyats de dos monitors de Dino S.L. Dinaran quan tornin de la piscina. Preu: 60 €/trimestre.

INICIACIÓ ESPORTIVA. Activitat per als alumnes de P4 i P5. Es farà psicomotricitat i iniciació a diferents activitats esportives al gimnàs interior. Disciplina educativa que, mitjançant el cos, les sensacions, els moviments i els jocs, aconsegueix que l’infant estableixi una relació positiva amb ell mateix, els objectes, l’espai, el temps i els altres. CET10. Preu: 16’50 €/mes/2 dies a la setmana i 10’50 €/mes/1 dia a la setmana. Han mantingut els mateixos preus que el curs passat. Pagament bimensual.

PRE-ESPORT. Continuem amb l’ activitat per als alumnes de 1r de Primària. Inicia als infants en el coneixement i la pràctica des diferents esports i millora la condició física de forma genèrica. A la pista poliesportiva. CET10. Preu: 16’50 €/mes/2 dies a la setmana. Pagament bimensual.

BÀSQUET. Activitat per als alumnes de 2n, 3r, 4t i 5è. Tenim l’objectiu d’engegar un projecte esportiu col.lectiu a la nostra escola, on oferim l’activitat de bàsquet per als nostres alumnes més grans. Esport col.lectiu d’oposició, cooperació i mixt on es desenvolupen diferents habilitats tècniques i tàctiques. Els xiquets/xiquetes de 2n no competiran (només trobades Cet10), els de 3r començaran a competir al febrer (aprox.) i els de 4t/5è sí competiran. Aquest tema el parlarem en la propera Assemblea de l’Ampa abans d’acabar el curs. Per això esperem la vostra empenta perquè es consolidi el bàsquet com a esport col.lectiu a l’Escola Pere IV. CET10. Preu: 16’50 €/mes/2 dies a la setmana (sense competir) i 25’00 €/mes (amb competició, llicències, samarretes, més un dia més –el de partit-). Pagament bimensual.

VELA. Consisteix en la iniciació a l’esport de la vela lleugera per als de 2n i la continuïtat i perfeccionament per als de 3r, 4t i 5è. El curs consta de 10 dies (1 dia a la setmana durant els mesos d’abril, maig i juny). Començaran amb un nivell bàsic i podran anar assolint nivells. Volem que sigui una activitat de continuïtat. És imprescindible que sàpiguen nedar. Aprenen a preparar el “raquero” (taps, timó, aixecar veles…) durant 15 minuts i després surten a navegar pel canal del Port Olímpic. Els veterans naveguen amb vaixells “pico” en parelles. Centre Municipal de Vela-Port Olímpic. Preu: 48 €/mes. No inclou l’autocar. (Es faran números de l’autocar quan disposem del número de nens/es inscrits a l’activitat). Es tornarà a oferir l’activitat simultània per a pares i mares. Estem organitzant una jornada de portes obertes per a les famílies de 1r de Primària actual perquè veieu com realitzen l’activitat els nostres alumnes més grans.

MÚSICA. MúsicActiva. Els grups de P4 i P5 faran 2 hores a la setmana repartides en dos dies. Com ja es va explicar a la reunió de música, pel curs vinent hi han hagut alguns canvis d’horaris per al bon funcionament de la dinàmica dels grups: faran una hora i quart a la setmana en un sol dia a la tarda i mitja hora a la setmana d’instrument al migdia. Començaran a les 17’30 fins les 18’45. De 17’00 a 17’30 estaran amb un professor en formació de MusicActiva i tindran un temps d’esbarjo per berenar, anar al lavabo i preparar-se per començar la classe concentrats. Els haureu d’inscriure respectant els grups/dia de l’any passat. És molt important que les famílies interessades en què el seu fill o filla continuï amb l’activitat de música, us llegiu atentament la informació específica que us lliurarem i que ens ha fet arribar “MúsicActiva” on consten els diferents preus (curs, llibres, instrument, etc.). Haureu d’omplir la matrícula de MusicActiva (entregar a Secretaria de l’escola) i fer-ho constar també a la fitxa d’inscripció de l’Ampa.

Més informació, horaris, normes i butlletes d’inscripció:

www.jmmarch.net/ampa/extraescolars.pdf