Ja tornem a ser-hi!! La comissió d’extraescolars us dóna la benvinguda un curs més a les activitats extraescolars dels vostres fills i filles. Engeguem el 5è curs escolar estrenant escola i espais!!!!La principal notícia: Comencem el dilluns dia 29 de setembre!!!
Podeu comprovar les llistes de les activitats a l’entrada de l’escola (porta principal). En cas de qualsevol incidència ho heu de comunicar a l’Ester o l’ Aïda.
Informar-vos que:
Bàsquet (3er/4rt): després de quasi haver d’anul•lar l’activitat per manca de nens/es, ens hem posat les piles la comissió d’esports, pares i mares dels cursos de 3er i 4rt i s’han anat animant aconseguint el primer i pioner equip de bàsquet del Ceip Pere IV!!! Enhorabona!!!!.
Música: Tindrem ja aquest curs 51 infants tocant instrument aquest curs (12 pianistes, 9 flautistes, 25 guitarristes i 5 violinistes) en horari de migdia. Estem segurs que l’activitat es portarà a terme amb molta organització. Hi haurà una coordinadora de MúsicActiva i alguna mare voluntària (els primers dies) per aconseguir que els nostres fills/es entrin a les classes/menjador d’una forma ordenada i sense incidències.
Esport: Hi ha 115 alumnes fent esport durant aquest curs…Quin èxit!!! Serà a causa de les noves instal.lacions??? (El gimnàs on faran la iniciació esportiva els P4-P5 i la pista poliesportiva on faran pre-esport els 1ers-2ons i bàsquet els 3er-4rt). Fem i farem una escola amb una gran participació esportiva!!!
Anglès: Donat que l’empresa del curs passat (Ipa Productions) ens va comunicar durant el mes de juliol que no es donaria el servei de l’extraescolar d’anglès….vam estar treballant buscant i reunint-nos amb d’altres que ens oferien l’activitat d’anglès. Finalment ens hem decidit per una escola de teatre que ens ofereix el teatre en anglès i on ens marcarem uns objectius trimestrals d’aprenentage junt amb l’ajuda d’una mare de l’escola que és mestra d’anglès i que s’ha ofert per col.laborar en el projecte. Us passo la web per si algú vol donar un cop d’ull: www.setdaccio.com Esperem i farem que rutlli el millor possible!!
Escacs: s’ha anul.lat per manca de nens/es.
Vela: Ens posarem en contacte una miqueta més endavant per informar dels grups i dies com queden. Ens hem de reunir amb el responsables del Centre Municipal de Vela.
Moltes gràcies per la vostra paciència i us esperem per col.laborar!!! Entre tots aconseguirem la millor educació dels nostres fills i filles!!
Horaris en PDF:
Infantil: infantil
Primària: primaria

Salut!
Vanessa Garcia