Dissabte 1 de juny, els Xafafarigoles han organitzat una excursió per la Costa Brava. Prepareu el banyador i la crema solar!

Funcionament de la sortida:

  • L’anada i la tornada es realitzen amb el cotxe particular de cada família i grup. El temps  aproximat de viatge és de 1h 30 minuts (117 quilòmetres). Intentarem agrupar el màxim de cotxes possible.
  • La sortida vol ser de baix cost, per tant es planteja tant l’esmorzar com el dinar d’entrepà i pícnic. És important dur quelcom per compartir material per seure a terra.
  • Els pares, mares i tutors són els únics responsables dels infants que participen a la sortida.
  • La visita guiada a la Torre de Guarda i al Poblat Ibèric té un cost de 3 euros per infant i de 4 euros per adult que s’hauran d’abonar a la organització.

Horaris:

8.30h Concentració i sortida davant de l’Escola Pere IV

10.30h. Arribada i concentració del grup a la platja de Calella de Palafrugell  (Passarem ubicació per twitter i Whatsapp), i explicació de l’itinerari de l’excursió.

10.30-10-45h Esmorzar

11-12 h Excursió a Calella- Far de Llafranc

12h-13:30h Visita guiada a la Torre de Guarda i Poblat Ibèric

13:30-14:00h Baixada a Platja de Llafranc i Dinar

17h Cafè i Tornada a Barcelona

Per a una millor organització de la logística de la sortida, cal que les famílies interessades envieu confirmació a ampa.excursions@pereiv.cat indicant:-Nom i nombre d’assistents de la família , núm. de telèfon de contacte i curs dels nens.

Podeu consultar l’itinerari i tota la informació sobre la sortida en aquest document.

Xafafarigoles: Comissió de lleure en família

Calella - Far de San Sebastia - Llafranc 01062019 (1)