Com ja sabeu des de l’escola i l’AMPA impulsem diverses iniciatives per demanar la pacificació de l’entorn del nostre centre i fer-lo més segur a tothom.

Una d’aquestes iniciatives es presentar un projecte a la plataforma Decidim.Barcelona dins dels Pressupostos Participatius. El projecte ha passat la primera fase del procés i ara necessitem suports per ser escollit com un dels finalistes i tenir opcions que es porti a terme.

Aquest és el link del projecte:

https://www.decidim.barcelona/processes/PressupostosParticipatius/f/3768/proposals/17998?filter%5Bcategory_id%5D%5B%5D=&filter%5Borigin%5D%5B%5D=&filter%5Brelated_to%5D=&filter%5Bscope_id%5D%5B%5D=&filter%5Bsearch_text%5D=ampa+pere+iv&filter%5Bstate%5D%5B%5D=&filter%5Bstate%5D%5B%5D=accepted&filter%5Bstate%5D%5B%5D=evaluating&filter%5Bstate%5D%5B%5D=state_not_published&order=random

A partir de dilluns 22 de març i fins al 5 d’abril us demanem que doneu suport al projecte per tal que es converteixi en una realitat. Per això, cal registrar-se a la plataforma decidim.barcelona. En aquest document trobareu tots els passos a seguir:

https://ajbcn-decidim-barcelona.s3.amazonaws.com/decidim-barcelona/uploads/decidim/attachment/file/9630/guia-ciutadana-fase-suports.pdf

Moltes gràcies!!