VI CURSA DE LA DONA 2010

La setmana del 18 al 24 d’octubre es celebra a Barcelona la Setmana Esportiva de les Dones i com a festa final, el diumenge 24 d’octubre es realitza la VI cursa de la dona i Festival de Fitness. Un recorregut de 5 km. pels carrers de Barcelona amb sortida i arribada a l’Arc de Triomf.

Així doncs, tot el col·lectiu FEMENÍ del CEIP PERE IV tenim una cita a la que no hi podem faltar.

Tranquil·les, no us espanteu, aquesta cursa es pot fer corrent, caminant, passejant, xerrant i, sobretot, gaudint fent esport amb tantes dones….El més important és participar, arribar a la meta sense límit de temps i solidaritzar-nos amb la lluita contra el càncer de mama.

Des de l’escola volem reunir un bon grup de mares, àvies, mestres, tietes, cosines…per fer aquesta cursa i fomentar l’esport entre nosaltres.

El fet d’anar en grup a la cursa, l’IBE es fa càrrec de la inscripció a la cursa. Aquesta serà gratuïta i ens lliuraran la samarreta, el dorsal, el xip i regals.

Hem pensat fer, entre les que vulguem, una donació econòmica per ajudar a la investigació del càncer de mama.

Què podeu fer?

Us proposem uns entrenaments previs a la cursa des de l’escola :

– Els dimarts a les 19h (sortirem a córrer a les 19’15h)

– Els dijous a les 20h (sortirem a córrer a les 20’15h)

El punt de trobada serà la porta del C/ Bilbao. Podreu fer ús dels vestidors de l’escola.

Sortirem a fer el recorregut per la diagonal, direcció c.c. Diagonal mar (farem la volta al centre), pujarem fins a Glòries (inici de Diagonal) i tornada fins a l’escola (aprox 5km.)

A més a més, des de l’organització també es preparen entrenaments amb professionals de l’esport (hi haurà servei de guarda-roba):

– Els dimecres 6, 13, 20 d’octubre a les 20h al Parc de la Ciutadella

– Els dissabtes 9 i 16 d’octubre a les 10h al Moll de Marina.

I després de la cursa què?

Seguint amb la Setmana Esportiva de les Dones, el divendres 29 d’octubre es realitzarà una caminada nocturna de les 21h a les 23h de 6km (sortida av.Icària-Marina).

Els dissabtes 6, 13 i 20 de Novembre a les 10h des del Moll de Marina es seguiran fent entrenaments per preparar la cursa dels Nassos de 10 km. (31 desembre), i l’últim dia es farà lliurament d’un pla d’entrenament per seguir preparant-se.

Link de la cursa: http://www.carreradelamujer.com/ciudades/barcelona/8/

LA INSCRIPCIÓ LA REALITZAREM CONJUNTAMENT DES DE L’ESCOLA.

ELS ENTRENAMENTS DE L’ESCOLA COMENÇARAN EL DIJOUS 14 D’OCTUBRE.

Totes aquelles que estigueu interessades en fer la inscripció,poseu-vos en contacte amb l’Esther Portillo (AMPA) o Imma Benet (mestra D’E. Física) i tambè a través del correu electronic ampa.secretaria@gmail.com.

Animeu-vos!

Fem Esport, Fem Salut!