Com ja sabeu el diumenge 28 d’octubre una gran representació de la població femenina del PERE IV vam participar en la cursa de la dona de Barcelona, tot i  el canvi horari i el canvi de temperatures.

Podríem dir que aproximadament vam participar unes 128 dones, de 150 inscrites, totes elles molt animades, amb moltes ganes de córrer, caminar, passejar i sobretot passar un matí fent esport sent elles les protagonistes.

Vam recórrer els principals carrers de Barcelona amb molta motivació, energia i oblidant-nos del fred.

En acabar, vam fer el donatiu a l’AECC de 490€. Us donem les gràcies en nom de l’associació contra el càncer per l’aportació feta i ens van regalar obsequis que sortejarem entre totes les participants a la cursa.

Tant l’Esther com la Imma, tant l’escola com l’AMPA, us volem donar les gràcies per animar-vos a participar un any més i per fer aquest gest de solidaritat amb la lluita contra el càncer de mama.

Estem molt orgulloses de TOTES vosaltres, i juntes hem aconseguit el TERCER PREMI per ser una de les escoles més nombroses. A partir d’ara,  esperem que això no s’aturi….ja que moltes de vosaltres heu començat a fer petites escapades per entrenar. Totes podem trobar el nostre moment per fer activitat física i poder fer més d’una cursa….

Ara a seguir entrenant per la cursa dels Nassos, que a més a més, es fa pels carrers del nostre barri.

GRÀCIES DONES PER VENIR !

GRÀCIES AL SECTOR MASCULÍ PER ANIMAR !

GRÀCIES A TOTES PER FER PINYA COM A PERE IV !

Us posem les primeres fotos de la cursa i estem a l’espera de rebre’n més de les que es van fer!

http://www.pbase.com/ampa/cursa_de_la_dona_2012&page=all

També podeu trobar la vostra foto de la cursa a la web del mundo deportivo.

El sorteig dels obsequis el farem amb mans innocents a la classe de body balance.

Podeu consultar els vostres resultats a la web: www.carreradelamujer.com

Fem Esport, Fem Salut

Imma B. i Esther P.