Concurs de cartells

Els cartells, muntats en un suport rígid (cartró o fullola), han de contenir la llegenda: FESTA MAJOR DEL POBLENOU 2014 i la següent informació: del 12 al 21 de setembre.

El format del cartell ha de ser DIN-A4 llarg (210 x 594 mm), reservant una franja en blanc, de 10 centímetres a la part inferior del paper.

La data màxima de presentació serà el 19 de juny del 2014 i s’han de lliurar a:

Coordinadora d’Entitats del Poblenou amb seu a: Casal de Barri del Poblenou, Rbla. del Poblenou 49, despatx 2,

08005 Barcelona.

Si voleu saber més, podeu llegir/descarregar les:

Bases del Concurs de Cartells per a la Festa Major del Poblenou 2014

Les vostres activitats al Casal de Barri del Poblenou

Estem treballant en la programació de les activitats del Casal de Barri del Poblenou, per el proper trimestre de Setembre a Desembre.

Voldríem que aquesta programació, a més de ser el mes variada possible, fos també una font de difusió de les activitats el teixit associatiu del barri realitza normalment.

Si voleu realitzar alguna de les vostres activitats habituals, o bé, realitzar algun acte o taller per a donar a conèixer la vostra associació al Casal, contacteu amb nosaltres per tal d’establir una data dins el període esmentat.

Data màxima per a fer-nos arribar les vostres propostes: dimarts 10 de juny.

Casal de Barri del Poblenou

rbla. del Poblenou 49

08005 Barcelona

Horaris: De dilluns a divendres de 16 a 21h; i, dimarts i dijous també matins de 09:30 a 13:30h.

Contacte: tel.: 933 091 960; a/e: cbarripoblenou@gmail.com

Constitució de la Taula Eix Pere IV

Dimecres 28 de maig

a les 19h, al Casal de Barri del Poblenou

(rbla. del Poblenou, 49)

 Taula Eix Pere IV

A l’engrescadora assemblea oberta que es va realitzar el passat 7 de maig vam acordar la constitució d’una Taula Eix Pere IV.

Aquesta ha de ser un espai de trobada a on es vagi travant el repte per aconseguir la revitalització social d’aquest carrer a partir de la iniciativa ciutadana.

Tot plegat transpira molta energia. Tenim al davant un projecte col.lectiu molt ambiciós i no exempt de dificultats, però com deiem en el cartell “Tenim necessitats i desitjos, tenim espais buits. I sabem com lligar-ho (almenys això creiem)”.

Aquesta experiència que proposem només té sentit amb la implicació de la ciutadania i del barri. Per això, et convidem a participar, ja sigui a nivell individual o sumant-te com a col.lectiu o entitat.