20110706-060850.jpg
Els divendres 8 i 15 de juliol, a les 22 h, us esperem al Parc del Centre del Poblenou (Bac de Roda-Diagonal) amb dues projeccions de cinema gratuït a l’aire lliure. Per amenitzar la pel·lícula, tindrem un servei de mini-bar.

8 juliol
Alicia en el País de las Maravillas, de Tim Burton.
Alícia, seguint un ratolí blanc, troba l’entrada al País de les Meravelles, un lloc on ja havia estat abans però que no ho recorda. Aquest país era un pacífic regne fins que la maligna Reina Roja se n’apodera. Les criatures que hi viuen, però, estan disposades a rebel·lar-se i esperen comptar amb l’ajut de l’Alícia per enderrocar la malèvola Reina.

15 juliol
Toy Story 3
L’Andy s’està preparant per anar a l’universitat, així que Buzz, Woody i la resta dels seus fidels joguets senten preocupació sobre el seu futur incert. La nova aventura els condueix a una escola plena de nens salvatges ansiosos per posar els seus dits pringosos en les seves noves “joguines”. Aquests intenten seguir junts en aquesta caòtica situació assegurant-se que “cap joguina es quedi enrere”. Mentrestant, la Barbie coneix en Ken en persona…

20110706-061348.jpg