DSC_1658_1Un any més tornem a començar la Challenge de cros escolar de 7 curses en els diferents barris de Barcelona. Curses que van adreçades als nens/es de primària i secundària fent distancies des de 800 m. fins a 1500 m, depenent de l’edat.

Procediment d’inscripció:

El CEEB (Consell de l’Esport Escolar de Barcelona) des del curs passat, ja no subvenciona el pagament de la inscripció i de l’assegurança. Així doncs, tots/es aquells que vulguin participar hauran de fer el pagament a les oficines del CEEB seguint els següents passos:

1- Facilitar les dades del nen/a a l’escola (Imma B.) per inscriure’ls informàticament a l’aplicatiu de la cursa (nom, data de naixement, número de CATSALUT) abans del dimarts de la mateixa setmana que es realitza la cursa.

2- Foto carnet actual del nen/a. Aquest any ens demanen posar foto a la fitxa per poder participar, de moment farem servir les que tenim a l’arxiu de l’escola, i en cas que no la tinguem us ho farem saber.

3- Fer el pagament a les oficines del CEEB (Avda. Litoral 86-96, al costat del poliesportiu la MarBella) abans del dimecres de la setmana de la cursa, de la inscripció i assegurança.

a. Inscripció 5€ , (inclou les 7 curses)

b. Assegurança:
1€
per als nascuts al 2006, 2007 i posteriors.
2,80 € per als nascuts a partir del 2005 fins al 1996.

Tots aquells que ja participen en lligues escolars d’equip amb el CEEB i tenen l’assegurança pagada, no cal que paguin la part de l’assegurança.

4- Presentar-se a la cursa el diumenge corresponent i participar.

Calendari de curses:

challenge_CALENDARI

1- 17 de novembre: Sant Martí. CEM Mar Bella

2- 15 de desembre: Sants. Parc Espanya Industrial

3- 19 de gener: Les Corts. Parc de la Maternitat.

4- 23 de febrer: Eixample. Parc Joan Miró.

5- 16 de Març: Ciutat Vella. Parc Ciutadella.

6- 6 d’abril: Nou Barris. Parc central de Nou Barris.

7- 18 de maig: Sant Andreu. Parc Llera riu Besos.

Calendari en pdf

Per a més informació demaneu per la Imma B i envieu dades al e-mail: imma.benet@pereiv.cat, o mireu la web www.elconsell.cat

Animeu-vos a participar!!