ORIG port_La castanyada OK3

Un any més ja la tenim aquí i volem celebrar-ho amb tots vosaltres i en especial amb totes aquelles famílies que s’han incorporat enguany a la nostra escola. Serà el proper divendres 28/10 a partir de les 16:30h.

Tindrem castanyes, berenar i jocs innovadors relacionats amb la tardor i el Halloween… Us ho perdreu???

Però per tal que tot surti el millor possible,  necessitem la col·laboració de tot aquell que vulgui posar el seu granet de sorra:

Durant el matí: necessitem trobar voluntaris/-àries que s’apropin al menjador de l´escola per tal d’ajudar a obrir castanyes i preparar-les per a torrar-les a la tarda. Si teniu un bon ganivet… PORTEU-LO

Al migdia: pels volts de les 14:30h esperem als “iaios/-es” més castanyers que ens ajudin a preparar el foc, començar a torrar les castanyes i anar preparant les paperines per tal de repartir-les un cop acabin les classes. Així que necessitem que si teniu diaris ens els feu arribar.

Les persones interessades, poden comunicar-ho a la secretaria de l’AMPA o directament al correu de festes ampa.festes@pereiv.cat

També seràn ben rebuts els tradicionals pastissos, galetes i d’altres dolços de l´àvia que demanem ens feu arribar des de primera hora del matí i al llarg de tot el dia a la secretaria de l´AMPA. A les 16:30h es trauran per tal que els nostres fills/-es gaudeixin del berenar que es mereixen… Els sucs i l’aigua els proporciona l’AMPA gratuïtament.

Aixó sí, ja sabeu que la nostra escola és una escola compromesa amb el medi ambient i mirem de minimitzar  els residus, per això fem servir els nostres ECO-GOTS….. No els oblideu!!! I si no en teniu a casa en podreu adquirir el dia de la festa a un preu molt assequible.

Un apunt important per aquell dia:

– Les extraescolars que es desenvolupen al pati quedaran afectades per la festa, els nens que hi vagin faran activitats alternatives a d’altres espais de l’escola amb els monitors habituals.

– Per motius de seguretat preguem no porteu bicicletes o patinets el dia 28 d’octubre, divendres, ja que la zona d’aparcament quedarà aïllada amb la barbacoa. 

Comptem amb vosaltres….i els vostres menuts també!!!

Fem Festa!!

 Comissió de Festes