INSCRIPCIONS CASAL I COLÒNIES D’ESTIU CET-10 / PERE IV

CASAL D’ESTIU:

A partir de dilluns 24 d’abril ja podreu efectuar l’Inscripció Online del Casal d’Estiu a través de l’enllaç que trobareu a la página web de CET10: https://fundaciocet10.org/cat/estiu-2017-pere-iv/

Per més informació podeu consultar el dossier del Casal d’Estiu (activitats, preus, horaris, etc.): PIV CASAL ESTIU

COLÒNIES D’ESTIU: Informació important!!!

Recordeu que ja podeu inscriure els vostres fills/es a les Colònies d’Estiu. Per tal de formalitzar la inscripció cal que feu arribar la butlleta a secretaria de l’AMPA (Ester Portillo) de dilluns a divendres de 8. A 11h i de 16.15 a 19h (divendres fins les 18h) o al coordinador d’activitats extraescolars (Victor Richarte) totes les tardes de 16.15 a 19.15h.
Disposeu fins el 10 de maig de 2017 per dur-la a terme. No es garantirà plaça per les inscripció fora de termini. Places limitades.
Enguany, per tal de facilitar-vos les inscripcions enlloc de realitzar el pagament mitjançant dues transferències, com era l’habitual, Cet10 girarà dos rebuts de la següent manera:
* 1er. rebut la setmana del 15 de maig
* 2on. rebut la setmana del 19 de juny
Les famílies que sol·licitin beca només se’ls girarà un sol rebut en la setmana del 19 de juny per l’import que correspongui.
Així mateix, cal que presenteu la documentació obligatòria (fotocòpia de la cartilla vacunació o certificat mèdic, de la targeta sanitària i la fitxa de salut) juntament amb la butlleta d’inscripció. 

ALERTA!

Els díptics de colònies lliurats a la reunió del passat dia 4 d’abril contenen errades.
Us agrairem que passeu per secretària de l’Ampa per sol·licitar la butlleta correcta així com presentar la documentació obligatòria si ja heu tramitat la inscripció. Lamentem els inconvenients que us haguem pogut ocasionar.

! RECORDEU: Fins avui dijous a les 19:15 teniu temps de passar per la Secertaria de l’AMPA a apuntar-vos a l’excursió d’aquesta

Dissabte dia 22 d’abril a la Casa de Colònies Mas Colell.

BEQUES I AJUTS

Us comuniquem que aquelles famílies que estiguin interessades a sol·licitar beques pels Casals i Colònies 2017, el termini fixat per a la seva tramitació és del 24 d’abril al 10 de maig de 2017.
Així mateix, pel que fa a la sol·licitud de monitors de suport pera la inclusió el període és del 22 d’abril al 25 de maig de 2017.
Les sol·licituds cal presentar-les a la secretaria de l’Ampa (Esther Portillo) de dilluns a divendres de 8. A 11h i de 16.15 a 19h (divendres fins les 18h) o al coordinador d’activitats extraescolars (Victor Richarte) totes les tardes de 16.15 a 19.15h.