Ja tenim aquí el Casal d’estiu de teatre!

Aquest any organitzem un Casal d’estiu de teatre i teatre musical per a nens i nenes d’entre 4 i 12 anys.

Quan? El Casal tindrà lloc del 27 de juny al 29 de juliol i del 5 al 9 de setembre de 9h a 16.30h.

On? L’espai on farem el Casal és l’Alberg Mare de Déu de Montserrat, situat al barri de Vallcarca, un palau en mig de la natura, ple d’arbres i flors.

Què hi farem? Al Casal hi farem teatre, cant i dansa, però també hi desenvoluparem les nostres escenografies i fabricarem el vestuari per les representacions. I això no és tot: un dia a la setmana ens refrescarem gaudint d’un bon bany en una piscina gegant!

Inscripcions: Us podeu inscriure a través del formulari clicant en el següent enllaç. Les inscripcions es poden fer per setmanes.

INSCRIPCIÓ
Més informació del Casal d’estiu de teatre
I pels joves també tenim propostes!

Per quart any consecutiu organitzem el Curs d’interpretació davant la càmera, per a joves d’entre 12 i 18 anys a càrrec de l’actor de teatre, cinema i televisió Josep Linuesa.

Quan? El Curs tindrà lloc del 27 de juny al 15 de juliol. De 10h a 14h. 

On? L’espai on farem el Curs és a la sala d’assaigs de Lazzigags al Carrer d’Olzinelles 3, 2n pis. Al costat de la Plaça de Sants.

Què hi farem? Aprendràs a conèixer de manera teòrica i pràctica el llenguatge cinematogràfic: Escena, pla, pla seqüència, marques de posició, focus, posta en escena, coreografia… Treballaràs monòlegs i escenes que es gravaran de forma professional i te les donarem al final del curs perquè puguis elaborar el teu videobook.

Inscripcions: Us podeu inscriure a través del formulari que trobareu clicant al següent enllaç. Les inscripcions es poden fer per setmanes, ja que cada setmana es treballaran escenes diferents.

INSCRIPCIÓ
Josep Linuesa ens explica què podràs aprendre al curs.
Més informació del Curs d’interpretació davant la càmera

Curs d’interpretació davant la càmera – Josep Linuesa