Finalment el Casal de Nadal no ha tirat endavant per falta de nens i nenes. Tot i que s’ha intentat aplegant nens i nenes de diverses escoles els números no han sortit.

Sí que es podrà fer , no obstant, la sortida del dia 29 de desembre al Saló de la Infància. L’horari és de 9 a 17h i el preu de 18,50 euros.

Passarem el dia al Festival de la Infància i la Joventut de Barcelona. Gaudirem d’un matí ple d’activitats, dinarem allà i a la tarda acabarem de gaudir del saló i totes les seves possibilitats educatives.

Enguany es pot participar en múltiples activitats com jugar un torneig de minibàsquet o a futbol dins d’una bombolla gegant, realitzar un circuit en caiac, endinsar-se en una selva misteriosa, escalar per un rocòdrom, assistir a tallers de màgia, submergir-se en una pantalla esfèrica de 360º, construir un robot o, fins i tot, aprendre a munyir una vaca…

El Festival de la Infància és l’esdeveniment dedicat a l’entreteniment infantil més important de Barcelona i un dels més veterans de Catalunya que té lloc durant les vacances nadalenques.

infanciap