globus


Pares i mares del Pere IV,

la Comissió de Festes necessita la vostra col•laboració per participar a la rua de Carnestoltes del barri d’aquest any !

Necessitem un camió (amb o sense) conductor pel dissabte 21 de febrer.

El camió hauria d’estar disponible durant tot el dissabte, primer hem de “guarnir-lo” durant el matí i a la tarda hem de “lluir-lo” a la rua.
El camió anirà davant de tots els nens i pares de l’escola i representarà la disfressa d’aquest any.
Encara no sabem de que anirem … sorpresa !

Si us plau, si algú té disponible un camió o sap d’ algú conegut que ens pugi ajudar a aconseguir-ho, que es posi en contacte amb qualsevol membre de la Comissió de Festes (Oscar, Núria, Sandra, Carme i Eva) tots som pares de Primer Curs.

A VEURE SI ACONSEGUIM AQUEST CAMIÓ !!

El següent pas per la rua Carnestoltes, serà posar-se d’acord per anar tots DISFRESSATS del tema d’aquest any.

Com cada any, l’escola selecciona un tema per disfressar-se.

Us expliquem una mica com funciona la festa de Carnestoltes, donat que els pares nous de P3 no estan al cas i no s’ho poden perdré !

L’escola decideix un tema per disfressar al tots els cursos i l’AMPA participa a la rua del barri representant als nens i pares de l’escola. Per això, intentem anar tots de la mateixa disfressa.

– El divendres dia 20 de febrer, els nens ballen i donen la benvinguda al rei Carnestoltes i després l’AMPA prepara la festa amb berenar de truites i botifarres d’ou.

– El dissabte dia 21 de febrer al matí, quedem els pares i nens que vulguin col•laborar guarnint el camió que a la tarda anirà amb tots els nens i pares de l’escola.

– La tarda del dissabte 21 de febrer quedem tots a partir de les 16h, a la Rambla Nova (pendent de confirmar lloc i hora) per participar en la rua del barri.

Aviat us comunicarem el tema de Carnestoltes d’aquest any perquè aneu pensant en la vostra disfressa !!

Moltes gràcies per la col•laboració.

Fem Festa, vine a la rua !