El fred apreta i qué passa???….Doncs que arriba carnestoltes!!! I, encara que aquest any el nostre entorn no convida a gaires festes, hem de fer un esforç per poder oferir als nostres petits un dia per recordar.

No sé si tots sabeu que la nostra escola, a banda de fer la nostra festa particular de la que us informarem una mica més endavant, participa a la rúa del barri i enguany tenim el privilegi i responsabilitat de ser….els REIS DEL CARNESTOLTES!!! Aixó significa que sortirem encapçalant la rúa amb la carrossa de la reina i que hem d´escriure i, un cop finalitzat el recorregut, llegir el tradicional pregó.

Nois/es……ens hem de lluïr!!!! Per tant des de la comissió de festes hem pensat en una disfressa lligada al tema de l´escola i a l´hora vistosa i divertida:

“LA ABEJA MAYA”

 

Per facilitar les coses hem posat a la vostra disposició un kit de disfressa que inclou la roba adient (amb unes suggerències per confeccionar-la..molt senzill!!!…no patiu..), unes antenes i una perruca groga que podeu adquirir a la secretaria de l´AMPA a preus assequibles.

També comptarem amb la participació del grup Batukada Pere IV, un camió musical amb uns particulars “go-go´s” i, confiem, que amb un nombròs grup de comparsa que ens acompanyi ballant i fent xerinol.la.

Amb aixó volem aconseguir que la Rambla, aquest any, s´ompli dels colors de la nostra escola i que la “marxa” que ens caracteritza ens acompanyi de principi a fi.

El dia en qüestio és el 9 de Febrer així que aneu preparant les vostres disfresses i les ganes de pasar-ho bé!!!!

KIT DISFRESSA

Animeu-vos i recordeu que….fent festa també fem escola!!!

 

AMPA Pere IV

Comissió de Festes