Benvolguts pares i mares de l’escola, com ja sabeu, la biblioteca “Escola de Pares” continua funcionant. Per als que sou nous a la escola, donar-vos la benvinguda i informar-vos que està situada a l’entrada principal de l’Escola. És una biblioteca per a tots i és responsabilitat de cadascú tenir cura dels llibres i una vegada gaudits, tornar-los al mateix lloc.

Teniu una llista penjada al costat de la prestatgeria on podeu apuntar el vostre nom i les vostres dades quan agafeu un llibre, i la data de tornada.

La col·lecció de llibres s’intenta anar ampliant i ens complau haver anat comprovant aquests anys  que hi ha mares i pares que han aprofitat aquest servei i han respectat el funcionament que li hem volgut donar.

Tots sabem la pressa que tenim quan deixem els nens al matí, mai trobem un moment per poder veure tranquil·lament el llistat de llibres per poder escollir el que més ens interessi, hem pensat que penjar la llista en aquest bloc, facilitaria la feina. En el link trobareu un llistat on són tots els llibres catalogats per temes: Hàbits  (HAB-), Comunicació  (COM-), Conflictes  (CONF-), etc. D’aquesta manera, podeu veure que us ve de gust llegir i anar directes a buscar-ho a la prestatgeria.

Des de la Comissió de “Escola de pares” us desitgem una feliç lectura.

Contingut Biblioteca set10