DIJOUS 4 de març:
PRE-ALEVÍ (quart i cinquè/Paula)
18:15h: CEIP Pere IV – Club BIM A: Una vegada més l’àrbitre va deixar plantat a l’equip dels grans i un pare del nostre equip va fer-nos el favor de xiular i així permetre que els nens/es juguessin i no s’hagués d’ajornar el partit. Va ser un bon match però al final es va deixar de lluitar pensant que el partit ja estava perdut quan no era veritat. Cal esforçar-se sempre fins al final per intentar endur-nos la victòria. A seguir treballant!
DIVENDRES 5 de març:
PRE-BENJAMÍ B (tercer/Joan)
18:15h: CEIP Pere IV – CEIP La Farigola del Clot A: El partit de divendres va ser un bon partit, el millor des de que ha començat la temporada. Es van rectificar aquells errors que havien comés al partit anterior com és un exemple la defensa individual, la pressió o el desmarcatge, tot, treballat durant la setmana als entrenaments. L’altre cara de la moneda van ser els tirs, que pocs d’ells entraren dins. Partit a partit els jugadors comencen a concentrar-se més a l’hora de jugar i es troben més agust, esperem tots un bon partit front el Badalona.
PRE-BENJAMÍ A (tercer/Laura)
19:30h: Col•legi Sant Estanislau de Kostka A – CEIP Pere IV: Els nens de la nostre escola van tornar a fer un molt bon partit, treballant tot allò que dia rere dia se’ls hi demana als entrenaments i fent del partit un gran espectacle de JOC EN EQUIP, que al cap i a la fi és el més important. Tot i la baixa d’un dels jugadors integrants, vam tenir el reforç d’un jugador del Pre-Benjamí B que va fer una bona actuació, com la resta de l’equip. El resultat fou la DIVERSIÓ de nens, pares/ mares i entrenadora. FELICITATS i a seguir treballant!

Partits d’aquesta setmana:

DIVENDRES 12 de març:
PRE-BENJAMÍ A (tercer/Laura)
18:15h: CEIP Pere IV – CEIP Carlit (AE L’Eixample)

PRE-ALEVÍ (quart i cinquè/Paula)
19:30h: CEIP Pere IV – CEIP El Carmel

DISSABTE 13 de març:
PRE-BENJAMÍ B (tercer/Joan)
09:00h: FP Joventut de Badalona – CEIP Pere IV

Rialles, cistelles, esport…