cosmocaixa
Hola a tothom

El grup de lleure, que està dins la comissió de sortides en família inaugura activitat. Com a punt de partida us proposem el proper 21 de desembre (diumenge per a que no hi hagi excuses per anar de compres) una visita al Cosmocaixa. La sortida s’ ha previst tenim en compte tots els grups de l’ escola, per tant, un cop tinguem la llista dels inscrits i les edats dels nens coordinarem un parell de tallers per a que tothom gaudeixi al màxim de la visita.

També estrenem e-mail: grup.lleure.pereiv@gmail.com

Els que esteu interessats cal que envieu un e-mail dient quantes persones sereu i les edats dels nens, a partir d?aquest moment quedareu enregistrats i us reenviarem totes les novetats a la vostra adreça de correu electrònic.

L’ entrada al museu sortiria per 1,5€ per als majors de 7 anys + 1€ per a tothom que vulgui anar a participar a algun taller (independentment de l’edat). (Preus orientatius ja que hi ha algun taller que té un altre preu, també pot variar depenent del número de persones que siguem)

La idea és passar el matí al museu i fer un taller, dinar a la zona de pic-nic (ens portem el dinar de casa) i continuar una estoneta descobrint coses noves dins les instal•lacions i tornar al Poblenou cap a les 18h màxim.

Més endavant, i amb una primera orientació d’ assistents, us concretarem a quina hora quedarem, com anirem, quins tallers ofereix el museu i tota la resta de detalls.

Us hi esperem!!!!

Grup de Lleure
Comissió de sortides en família
AMPA Pere IV