Us imagineu poder tancar el ulls i anar algunes dècades enrere? Poder contemplar aquells primers anys d’escola que tant ens han marcat? Veure’ns disfressats al carnestoltes? Veure aquella que ara és la teva dona, aquell que surt presentant el telenotícies o aquella nena d’ulls grans i foscos que ara és la presidenta de la generalitat?

Una foto és una petita part de tècnica i una gran part de sentiments, és el temps aturat per sempre, una foto és el que mostra però, sobretot, és el que suggereix, és l’element que ens ajuda a recordar, a sentir, a reviure, a viure.

Des del BLOC sempre hem estat gairebé “obsessionats” amb crear un ARXIU FOTOGRÀFIC del Pere IV, un recull d’imatges que tenen la intenció de transcendir en el temps. Avui potser són apreciades pels progenitors dels protagonistes, però demà els nostres fills i filles tindran a la mà una petita part de la seva vida.

Companys, l‘ARXIU FOTOGRÀFIC del PERE IV ja té més de 10.000 imatges i és per això que les hem recollit i ordenat totes en un DVD que posem al vostre abast.

Les fotos: www.jmmarch.net/ArxiuFotografic.zip
La portada del DVD: www.jmmarch.net/caratula.pdf

Dades:
10.003 arxius / 201 carpetes / Comprimits en un ZIP de 2.10 GB