activitats

Benvolguts companys i companyes,

Un cop que les extraescolars dels xiquets i xiquetes, semblen arribades a una certa normalitat en el seu funcionament diari, és l’hora dels pares i de les mares.
Creiem que l’objectiu plantejat l’any passat té encara vigència, i és per això que continuarem intentant:

Organitzar activitats esportives pels pares/mares, i aconseguir fer noves coneixences, compartir rialles, fer esport i a la vegada salut.

Tot i que l’eix d’actuació, és consolidar l’acceptació de les activitats del primer any, enguany hem afegit petites modificacions per arribar al màxim de gent possible.

Activitats de Manteniment
Dimarts: Es manté l’activitat de mou el body (body Balance) que l’any passat ja vàrem realitzar.
Dijous: Introduïm una nova activitat, un xic més moguda, mix de Batuka – aeròbic…

L’horari i el lloc serà el mateix, de 20:00 a 21:00 al gimnàs de l’Escola. Es podrà realitzar una o les dues activitats, i el preu és de 10 euros/mes per una activitat, i de 15 euros/mes per a qui decideixi fer les dues.
La previsió és començar el proper mes de novembre. Només queda, per part de Cet10, trobar un monitor/monitora que tingui el nivell i el valor necessari per enfrontar-se a l’exigent tasca de millorar, al de per si, bon estat físic de les mares/pares de l’Escola.

2a Lliga Casolana de Futbol Sala al Pere IV
Després de l’èxit de la primera lliga (som així de modestos), arriba el moment de veure com ens hem cuidat a l’estiu, vestir-se de curt i tornar a somriure amb l’alt rendiment dels craks del Pere IV.
Per tal d’establir els equips que configuraran la competició, caldrà tornar a lliurar les butlletes. Els equips que decideixin continuar igual que el curs passat, també ho podran fer, indicant-ho al lloc corresponent.
Els partits tindran lloc els dilluns i els dimecres de 20:00 a 21:00 (nou horari coordinat amb el Personal de Neteja de l’Escola) i el funcionament serà el mateix que l’any passat.

1a Lliga Gegants del Pere IV
Han arribat forces peticions incidint en “ i les màquines del bàsquet, que ?”. Doncs vinga, a omplir la butlleta i segons el quòrum, muntarem una lliga o unes trobades al llarg de l’any. Els partits també tindran lloc els dilluns i els dimecres de 20:00 a 21:00.
Qui vulgui es pot apuntar a les dues lligues, ja que no coincidiran entre elles. O hi haurà bàsquet o futbol, i només un cop per setmana.

Cal que complimenteu les Butlletes ( PDF  ) i les feu arribar a la Secretària de l’AMPA (Ester) abans del 30 d‘octubre, per tal de poder-ho organitzar tot acuradament.

Comissió d’Extraescolars/Esports
Fem pinya, Fem Esport, Fem Escola ….