Les teories matemàtiques del Doctor Dohmado Sonkuatra

El Doctor ens ha avisat: alguna cosa TORNARÀ A PASSAR.

No pot precisar el que, però enumera diferents FESTES (Fenòmens Estadístics Susceptibles de Tornar a Esdevenir Sistemàticament) que auguren nous i enigmàtics esdeveniments.

Per la importància dels fets i perquè tothom intenti ajudar a desxifrar les teories del doctor en propers missatges anirem publicant extractes del llibre.

FESTES nº 3/3488.528AW (Fenòmens Estadístics Susceptibles de Tornar a Esdevenir Sistemàticament)

Dades computades i confirmades:


És obvi que un gra de sorra no constitueix un monticle de sorra. Dos grans de sorra tampoc constitueixen un monticle de sorra. En general, si a un conjunt de grans de sorra que no constitueixen un monticle de sorra li afegim un sol gra de sorra, el resultat tampoc constitueix un monticle de sorra. Això em porta a fer-me dues preguntes:

• Hi ha un nombre mínim exacte de grans de sorra que constitueixen un monticle de sorra?

• És Sergio Ramos la prova irrefutable què existeix vida extraterrestre i que aquesta no té perquè ser intel·ligent?

A la recerca de la resposta tot l’equip treballa hores i hores sense descansar, sense cobrar hores extres i sotmesos cada dia a més pressió, hem de fer més amb menys (deu ser cosa de la crisi o potser és que l’esclavitud no va estar abolida?)

Tanta feina a la fi dóna el seu fruit, gràcies a aplicar el teorema de Kronecker sobre les extensions abelianes dels nombres racionals a qualsevol cos numèric de base, per fi tenim una xifra: 40.692.

Una altra xifra què ens vol dir ? Dos copes d’absenta, tres Redbull, dos tigretón i sis panteres roses i… res, no hem ve la inspiració, he de cercar ajuda. Agafo l’agenda i truco a:

BIN LADEN. No està el seu secretari hem comenta que ha sortit a fer submarinisme. Trucaré més tard.

XOSÉ MOURINHO: No em deixa parlar i comença un estrany i foll interrogatori. POR QUÉ? Lo llamo, POR QUÉ? Quiero saber essso, POR QUÉ?…. Penjo, i l’esborro de l’agenda.

FEDERICO TRILLO: Viva Honduras ! Penjo.

FELIP PUIG: M’agafa el mòbil, esta sobre una cabina de telèfons a Canaletes, ara no pot parlar, porta un més allà d’alt, diu que quan baixi em trucarà.

XUAN PI: Encarregat del super de la universitat, el truco per encarregar-li una altra caixa de Redbull i de passada li comento el problema. Sense dubtar em contesta. Està molt clar, és una data, agafa l’ Excel i fes Formato-Celda-Fecha.

Encenc el MAC (… encara hi ha algú que treballi amb Windows?) i provo la proposta d’en Joan i… obtinc la RESPOSTA, una resposta que sens dubte em portarà a més preguntes. La xifra correspon al 29/05/2011, sigui el que sigui el que ha d’esdevenir PASSARÀ el 29/05/2011. Encara no sabem QUÈ, però saben ON i QUAN.

Dr. Dohmado Sonkuatra