Benvolgudes i benvolguts,

Els informem que del 10 al 20 de juny, ambdós inclosos, tindrà lloc la fase final de votació dels projectes dels Pressupostos Participatius de Barcelona.

Com ja sabeu, un dels projectes finalistes a Sant Martí es el nostre, en el que demanem la Pacificació dels entorns de la nostra escola i de l’Institut 4 Cantons.  Per donar-ho a conèixer a tots els veïns i veïnes s’ha instal·lat un tòtem informatiu a l’entrada de l’escola.

Per participar en la votació dels Pressupostos participatius, és necessari:

  • Estar empadronat/da a la ciutat de Barcelona.
  • Tenir 14 anys o més.
  • Votar a través de la plataforma decidim.barcelona o a través dels punts presencials de suport a la votació

Cada persona pot votar els projectes de, com a màxim, 2 districtes de la ciutat: el districte d’empadronament i un altre districte a escollir lliurement. En cas de votar només a un districte, podeu escollir si opteu pel districte d’empadronament o pel districte que escolliu.

En cada districte, es poden votar tants projectes com considereu oportú, a partir d’un mínim de 2 projectes, i fins a exhaurir el total del pressupost assignat al districte. Tot i això, per emetre el vot no és necessari esgotar tota la dotació pressupostària assignada.

La votació serà digital i el vot es podrà emetre a través de qualsevol dispositiu electrònic (mòbil, tauleta, ordinador, etc.). A més, al Districte de Sant Martí s’han habilitat dos equipaments que acolliran una exposició (entre els dies 10 i 20 de 9.30 a 18 h) amb tots els projectes objecte de votació:

Centre Cívic Besòs (rambla Prim, 87)

– Centre Cultural La Farinera del Clot (Gran Via de les Corts Catalanes, 837)

En aquests dos punts, a partir del dia 14 i en horari de tarda hi haurà un equip de suport a la votació que acompanyarà les persones que necessitin assistència en l’exercici de la votació digital. Igualment, també hi haurà 19 punts mòbils de votació amb personal per fer acompanyament a la votació. Al següent enllaç podrn veure la ubicació i el dia del punt mòbil més proper al seu projecte: Punts mòbils de votació als barris de Sant Martí.

Finalment, els compartim la guia informativa amb tots els detalls d’aquesta fase i la llista dels 18 projectes finalistes clicant el següent enllaç: Els projectes dels barris de Sant Martí.

Ajudeu-nos, voteu i fem realitat la millora dels entorns de l’escola i de l’institut!