El dia 16 de desembre a les 18.30 hores, tindrà lloc una xerrada-col•loqui al gimnàs de l’escola. L’Aïda Bisbal ens explicarà el seu viatge a Argentina i la realitat social de la comunitat que la va acollir aquest estiu passat.
Amb paraules seves ens vol plantejar la xerrada :

“ Com a experiència personal a l’Argentina en un voluntariat, m’agradaria compartir amb tots vosaltres tot el que em vaig endur d’aquell viatge. No vaig ser jo la que majoritàriament va aportar coneixements, sinó que van ser els propis habitants els que em van portar a una realitat que, malgrat no vulguem, la trobem al girar la cantonada.
M’agradaria que, tant grans com petits, pugueu venir amb els vostres fills i filles per poder sentir (en part), el que em va fer sentir tota la gent de Clorinda”.

I aprofitant l’avinentesa i la proximitat del Nadal ens agradaria poder oferir una bonica sorpresa als nens i nenes d’allà. Demanem doncs la vostra col•laboració, podeu portar joguines o material escolar (llapis, colors, llibretes, contes…) que volaran fins Argentina. No deixem que es quedin sense Nadal, donem-los-hi nosaltres!!!

Esperem la vostra assistència i la dels vostres fills/es (destinat a edats compreses entre els nens i nenes de 2n d’E.P a 5è d’E.P.

Notíces relacionades:

http://blocampa.wordpress.com/2009/09/10/aida-%c2%a1-que-bueno-que-viniste/

Comissió Pedagògica de l’Ampa.