Tots els assistents dimarts passat a la xerrada que va fer la Laia Blanco, ens vam sentir seduïts per l’expressió senzilla i directa amb que va aconseguir explicar-nos com tenir cura del sol pelvià i l’abdomen. Ara tots tenim clar moltes petites coses, que podem solucionar mentre continuem amb la nostra activitat diària, però que abans no hi pensàvem, i que per l`únic fet d’haver adquirit aquest coneixement, intentarem pensar-hi per millorar i estar més a gust amb el nostre cos. Lo més destacat: Hem de forçar la musculatura!!! Ens va donar moltes idees, intentarem posar-les en pràctica, per exemple, ens va parlar de”les boles xinesses” no són cap joguina eròtica ¿o sí? però tenen altres funcions… possiblement les farmàcies del barri hagin notat aquesta setmana que tenim nous coneixements al respecte.

Dintre del nostre ritme accelerat diari, hem de dedicat petits moments per fer cas al nostre cos i pensar en un mateix . El cos no s’ha d’adaptar al nostre horari. Aquí no som nosaltres qui manem, es el nostre cos, i com l’hem de cuidar molt, hem d’obeir sense dir ni piu.

Bé, tantes i tantes coses pràctiques vam aprendre que ja esperem amb impaciència la sessió pràctica d’aquest sorprenent taller on aprendrem exercicis que ens ajudaran a forçar aquesta musculatura que ens farà sentir-nos molt millor. MOLTES GRÀCIES LAIA.

No us ho perdeu, dimarts dia 8 de febrer a les 18h.

Cal portar roba còmoda!!!

ESCOLA DE PARES