Sopar

Per tal que resulti una festa especial, cal vetllar per la bona organització i convivència, per això, us demanem que tingueu en compte les següents

RECOMANACIONS

 1. Després de la ballaruga, la comissió de festes prepararà el pati pel sopar possant les taules i estovalles, serà benvingut tothom que vulgui quedar-se per ajudar-nos.

2. Cada comensal haurà d’haver obtingut prèviament a la Secretaria el tiquet corresponent que donarà dret a ocupar una cadira: tants membres família = tants tiquets comprats. Penseu que la recaptació servirà per cobrir despeses!!.

3. Es tindrà en compte que la compra del tiquet també dóna dret a consumició i que l’ampa disposarà d’una barra on se serviran begudes (vi, cava, refrescs, aigua,..) durant tot el sopar i mojitos després!!

4. Hauriem d’intentar entre tots que la col·locació per grups que vulguin sopar junts es realitzi de forma civilitzada respectant l’espai reservat que ocupin altres grups. No us preocupeu perquè hi ha lloc per tothom!!

5. Cada família serà responsable de vetllar pel bon ús que es faci de les instal·lacions sobre tot per part dels més petits. NO es poden portar pilotes. Cuidem la nostra Escola!

6. La festa finalitzarà a les 24 h. per tant, cada grup tindrà cura que a aquesta hora l’espai que ha ocupat quedi recollit i ben net. S’informa que no hi ha contractat un servei de neteja per aquest acte.

Gràcies. Esperem que ho passeu força bé!

 

Comissió de Festes. AMPA PereIV