23a

Com ja sabeu, el proper dijous dia 23 d’abril és Sant Jordi, una de les festes més importants del calendari festiu dels nostres pobles i ciutats i per tant de les nostres escoles.

Per a molts de nosaltres és la festa més bónica de tot l’any. Una festa on les paraules s’equiparen a quelcom tan poètic com és una rosa.

Durant el matí, els alumnes de l’escola faran activitats, ens visitarà un CONTACONTES i també tindrem la celebració dels III Jocs Florals a Educació Primària amb el lliurament dels premis als guanyadors.

Tots els nens i nenes de l’escola participaran de l’espectacle del contacontes “Un arbre de contes” i de la lectura dels guanyadors dels Jocs Florals.

A les 15:50h començarà la celebració amb activitats obertes als pares:

16:00 hores: Els alumnes de 2n. faran unes danses que han preparat dins de l’activitat DANSA ARA, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona, i que també les ballaran dimecres 22 d’abril al Palau Sant Jordi.

16.30 hores: Els pares podreu recollir els vostres fills i filles a participar de les diferents activitats muntades al pati de l’escola. En aquest moment farem el lliurament dels premis dels II Jocs florals organitzats per la comissió pedagògica de l’AMPA

La comissió de festes de l’AMPA organitza a partir d’aquesta hora:

V Fira d’intercanvi de llibres i I Fira I’intercanvi de puzzles de 2a mà d’infants i d’adults, tot compartint un berenar popular i gaudint de les parades de roses.

L’Equip directiu
L’Equip de mestres

Barcelona, 20 d’abril de 2009