Imatge

Ja us hem comunicat que aquest any som els reis de carnestoltes i volem que tot quedi el més homogeni possible. Per tant voldríem apuntar-vos un parell de coses i demanar, un cop més, la vostra col·laboració:

 

–       A la carrossa, que anirà guarnida escenificant la ABEJA MAYA, podran pujar uns 6 nens asseguts. Seguint la norma d’altres anys, aquests nens seran de 6è però hauran d’anar vestits adients al tema. Sabem que a l’escola porten una altra disfressa però us demanem aquest esforç addicional per tal que tot plegat quedi més vistós. Us animem a comprar el kit de disfressa…queden pocs!! Per acompanyar a la reina a la carrossa, podeu apuntar-vos a la secretaria de l´AMPA fins el 04/02. Si el nombre d’inscrits excedís les places es faria un sorteig i comunicaríem els noms el divendres 08/02. No patiu…la resta anirà al camió animant la comparsa.

 

–       La batukada, que anirà obrint la rua també hauria de lluir els mateixos colors (groc/negre) que, alhora, caracteritzen el logo “batukero”. Ja sabeu, pot ser un vestit, pantalons, armilla,…. i a picar amb força!!!

 

–       El camió també l’estem vestint en el mateix sentit que la carrossa per això volem, i agrairem, unes Mayas i uns Willies d’allò més “marxosos”. Val a dir que tots aquells voluntaris que vulguin fer un cop de mà per a guarnir ambdós camions poden passar-se el dissabte 9 pels volts de les 10:30h pel pati de l’escola (o possiblement l´institut) on s’agrairà qualsevol tipus d’ajuda.

 

I com a darrer apunt, la coordinadora, enguany, ens ha demanat la col·laboració de 2 ó 3 persones adultes que ajudin a la organització. Portaran armilla groga i walkie i seran els encarregats de coordinar la bona marxa de la rua. Aquells pares/mares interessats també podeu deixar el vostre nom i telèfon a la secretaria.

 

Aquest any més que mai hem de fer-nos veure i sentir!!! Animeu-vos !!!

 

Ampa Pere IV

Comissió de festes