llibres solidarisDes de la Comissió Pedagògica us volem engrescar a participar en la propera campanya “LLIBRES SOLIDARIS PER SANT JORDI”.

Què volem fer?

Aquest any volem que el dia de Sant Jordi sigui un dia especial per a tota la Comunitat del Pere IV i sobretot solidari amb totes aquelles famílies que pateixen qualsevol malaltia infantil. Ens sumem a la campanya PETITS VALENTS, GRANS CAUSES, que organitza l’ Obra Social Sant Joan de Déu (www.obrasocialsantjoandedeu.org).

Per aquest motiu, a partir d’avui i fins al 18 d’abril, al vestíbul de l’ escola  hem preparat un racó perquè totes les famílies que ho desitgin ens facin arribar la seva “DONACIÓ” de llibres, contes…. infantils i juvenils, que ja no feu servir (sempre en bon estat i sense nom) i que segurament faran passar una bona estona a qualsevol altre nen/a de l’ escola.

 Com ho farem?

El divendres dia 22 a la festa de Sant Jordi, muntarem una paradeta de VENDA SOLIDARIA DE LLIBRES A UN PREU SIMBÒLIC D’ 1 €, amb tots els llibres recaptats prèviament per les famílies.

 TOTS ELS BENEFICIS obtinguts aniran destinats a l’ OBRA SOCIAL SANT JOAN DE DÉU.

L’Hospital Sant Joan de Déu i la Fundació per a la Recerca Sant Joan de Déu, dins d’aquesta campanya PETITS VALENTS, GRANS CAUSES, compten amb més de 150 investigadors que treballen per seguir avançant en el coneixement de les malalties que afecten la INFÀNCIA i poder oferir tractaments nous i millors als nens i nenes que les pateixen.

Saber per què es produeix una malaltia i trobar la solució per curar-la és el seu objectiu.

El 50 %del pressupost que es destina a la recerca de malalties infantils prové de donacions de persones i entitats solidàries que hi donen suport. Aquest percentatge arriba fins i tot al 75 % en el cas d’ algunes malalties com el CÀNCER INFANTIL.

 

Per això us animem a fer d’ aquest Sant Jordi…

un Sant Jordi Solidari!!!!!!!

8  d’abril del 2016

Comissió Pedagògica